עזרה במשלוח הראשון שלי

n616436

New member
עזרה במשלוח הראשון שלי

קודם כל, אני רוצה מזל טוב מכל חברי הפורום .מכרתי מכירה ראשונה,עדיין לא שלחתי,אך הבחור עשה ביד.סליחה,הציב BID, מכרתי לו דיסק מפגר של מחזמר .העיקר שייהנה מביד שעשה
תודה לכל חברי הפורום שתמכו בי בדרך אל העושר . אני עני ולכן 5 דולר בשבילי זה עושר. חבר'ה---מה לעשות בדיוק? דואר רשום רגיל? כמה שוקל דיסק כפול כולל הקופסא ?כמה בדיוק יעלה לי ?מה להגיד לפקיד הדואר טוביה ? לעטוף בחומר נפץ,סליחה,נייר פצפצ ?תנו לי את כל הטיפים האפשריים. להכניס לו שמה הפתעה,כגון ציפורן גזורה שלי (toenail israeli *rare* ) ? או הפתעה אחרת? ברכה לראש השנה (מה אם הוא מוסלמי?)? שטר כסף ישראלי? העשירו אותי מנסיונכם/ן העשיר כדי שאוכל להתעשר. על כל טיפ טוב,אתן פידבק חיובי בכרטיס איביי שלכם/ן.

n616436

New member
ועוד שאלות רציניות בבקשה

פרטים נוספי ם שברצוני לדעת חבריי וחברותיי : מה להגיד לקונה ? שזה יגיע לו תוכ כמה זמן ? שזה נשלח ? שזה מה ? תוכ כמה זמן זה יגיע לו בשיטה שבה אני אשלח ? דואר רשום רגיל אמרתם ? ביטוח,משהו ? עצות ? איזה פרטים לתת לו ? איך אשלח לו חשבונית ? מה כן לשלוח ולהגיד לו ? תודה חבר'ה

מבולבלי מבולבלי...

1) לגבי משלוח, אתה צריך לבחון את נושא המשלוח לפני שאתה מעלה מכירה (טיפ להמשך), האם הבטחת סוג משלוח מסויים במכירה? אם כן, שלח עם מה שהבטחת...כמה שיעלה יעלה. אם לא, עומדות בפניך אפשרויות שונות כשהמובילות ביניהן: דואר רשום ו-EMS. דואר רשום זול ואיטי (10-21 יום בדר"כ), EMS יקר יותר (יש יותר יקרים) ומהיר יותר (סביב 4-5 ימי עסקים). לגבי מחירים, זה תלוי במשקל החבילה הארוזה...אתה יכול לבדוק באתר רשות הדואר...יש שם מחירון מאוד נוח לעבודה. 2) לגבי אריזה, תארוז טוב, לא בקמצנות, כדי שיגיע שלם ובמצב טוב ללקוח. 3) לגבי ביטוח, תלוי בסוג המשלוח, שווי המוצר וכו'...תשאל בדואר (אהה, EMS זה דרך רשות הדואר...שכחתי לציין) 4) אחרי שאתה מקבל את הכסף ושולח (לא לשלוח לפני שמגיע הכסף), שלח ללקוח הודעה דרך איביי שהמוצר נשלח, מס' מעקב XXX, תודה רבה ובלה בלה בלה...בסוף תבקש שכאשר הוא מקבל את המוצר ומרוצה מהרכישה שישאיר לך פידבק חיובי ואם יש בעיה שיצור איתך קשר. 5) חשבונית יש לצרף לחבילה. 6) לא יזיק פתק קטן עם הכרת תודה על הרכישה ובלה בלה בלה 7) לא תזיק מתנה קטנה, רק אל תפסיד כסף סתם בגלל מתנה...גם פתק נחמד יכול להיות מתנה. בהצלחה...

כשאתה קונה מוצר בארץ אתה מקבל חשבונית...?

מה ההבדל? אם יש בעיה במוצר והוא צריך להשתמש באחריות...איך הוא יוכיח שהוא רכש את המוצר באתריך X? חוץ מזה, יש בכך צורך להצהרת המכס בצד של מקבל החבילה.

למעלה