עזרה במשלוח לארה"ב- טיפים

ariela shai

New member
עזרה במשלוח לארה"ב- טיפים

בוקר טוב, אשמח לעזרתכם.. פתחתי לפני שבוע את החנות והיום מישהו ביצע רכישה מארה"ב.. קצת מופתעת כי זה פריט שלא חשבתי שיימכר ולא תיכננתי למכור.. שמתי אותו רק בהתחלה בשביל למלא את החנות קצת יותר.. ותיכננתי להוריד בהמשך.. לא פירסמתי את החנות בשום מקום עדיין גם.. בכל מקרה, אשמח ללמוד מהניסיון שלכם, אם מישהו יכול לעזור לי, איך שולחים חבילה לחו"ל? הדואר מביא לי קופסא ופצפצים? ואם לא..איפה רוכשים? כמה זה אמור לעלות?... תוך כמה זמן החבילה מגיעה בד"כ? תוך כמה זמן הכסף עובר לפייפאל? האם אני אמורה לשלוח מסמך כלשהו יחד עם הפריט? אם יש לכם עוד טיפים אשמח... תודה ושבוע טוב..

אני מתנצלת מראש אם התשובה שלי נשמעת בוטה :

אבל הטיפ הכי טוב עבורך יהיה לבדוק את הדברים האלו לפני שבכלל העלת את הדברים לרשת - העלות של המשלוח צריכה לכסות את המשלוח עצמו וגם את האריזה ( ולא, בדואר לא נותנים לך כלום, אני אפילו לא זוכרת אם עדיין מוכרים שם חבילות)
.

אורזים חבילה יפה - תחשבי שגם אם תרשמי עליה שביר היא תחטוף מכות, ואת לא רוצה מוצר שיגיע שבור לחו"ל קופסא ופצפצים זה רעיון טוב, כמה זה אמור לעלות - שוב, זו שאלה לדואר שהייתה צריכה להשאל לפני הפרסום של המור, אבל זה תלוי לחלוטין במשקל ובגודל של החבילה. הכסף אמור לעבור לפייפל בזמן התשלום של המוצר, אבל את לא מחוייבת לשלוח כלום עם המוצר מלבד המוצר עצמו.

שיינהלה

New member
מזל טוב!

קנייה ראשונה זה מאוד מרגש :)
1. יש בדואר חבילות בשלושה גדלים שונים - לא זוכרת כמה זה עולה. אם את צריכה פצפצים, תקני מראש כי אין את זה בדואר.
2.מחיר המשלוח תלוי המשקל - יש מחשבון מחירים באתר של הדואר ומקסימום יגידו לך את המחיר בסניף. אם את לא חייבת להשתמש בקופסא הייתי ממליצה לך על מעטפה מרופדת (שגם אפשר לקנות בדואר) כי הקופסא שוקלת הרבה וזה מעלה את המחיר.
3. יש שלושה סוגי משלוח רגיל, אקו פוסט ו EMS (אקספרס) למשלוח רגיל לוקח בערך 3 שבועות להגיע. אבל בוודאי לשלוח עם מס' מעקב. כשאת רושמת שהפריט נשלח - יש לך מקום להוסיף את המס' מעקב ככה שגם הקונה יוכל לעקוב אחרי החבילה.
4. הכסף כבר צריך להיות בחשבון פייפאל שלך
5. מה שולחים עם הפריט - אפשר להוסיף קבלה (אני לא מוסיפה בד"כ). אני מוסיפה פתק תודה אישי כתוב בכתב יד, אם יש לך כרטיס ביקור זה זמן טוב לשים אותו, אם את רוצה לתת הנחה לקנייה הבאה את יכולה להוסיף את הקופון של ההנחה.

ושוב מזל טוב, והמון בהצלחה!

למעלה