עזרה במשלוח פקס

bingaling

New member
עזרה במשלוח פקס

למיטב הבנתי, אמורה להיות לי אפשרות לשלוח קובץ (במקרה שלי, קובץ Word) מהמחשב שלי לפקס מרוחק. בנסיון לבצע זאת, נכנסתי בWord ל"קובץ", "שלח אל", "שלח לנמען פקס", אבל האופציה microsoft fax מעומעמת אצלי, ויש לי אפשרות לשלוח את הקובץ למדפסת בלבד. בקיצור, איך שולחים פקסים? האם יש צורך בתוכנה מיוחדת, ואם כן אז איזו והיכן משיגים אותה? אנא ענו לי בהקדם האפשרי, כי הדבר די דחוף. בתודה, בינגי

shorer

New member
תוכנה מאד מצומצמת: עריכת שער

הפקס ממש מוגבלת. אינה מאפשרת אטצ´מנטס. למיטב זכרוני אינה מפיקה אשור משלוח

lizansak

New member
שני הדברים קיימים

יש טבלאת ניהולצ הכוללת תוצאת המשלוח ואפשר לצרף מה שרוצים

קודם כל-אתה מחובר לרשת../images/Emo35.gif../images/Emo43.gif

או לקו טלפון
אם כן בודאי שאתה צריך תוכנת פקס . אם אינך מחובר לרשת או לטלפון הרשה לי להמליץ על חיבור למירס ומצורפת כתובת המנחה איך להפוך את המירס שלך לכרטיס פקס. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

shorer

New member
למעט בחלונות XP הפקס המובנה בחלונות

אינו יעיל. מומלץ לכן להשתמש בתוכנת פקס אכן ה- WINFAX היא הטובה שבהן, כיון שמאפשרת (מעבר לשער פקס והקובץ המשוגר) לצרף קבצים נוספים. היינו ניתן לשלוח מסמך בפקס גם מאלה השמורים בכונן ואינם פעילים באותו הרגע במעבד התמלילים. בחלונות XP חזרה מיקרוסופט והתקינה את הפקס שהיה קיים בחלונות 95. כמון בשדרוג מתאים. תוכנת SNAPPY 2000 הינה פשוטה וטובה. ניתנת להורדת נסיון ל- 30 יום. היא פחות כבדה מהאוינפקס

AfiComp

New member
רק הערה קטנה...

תוכנת הפקס המצויינת של מיקרוסופט חזרה ל"תוקף" כבר בחלונות 2000, שם היא עושה יופי של עבודה. בברכה, AfiComp

bingaling

New member
תודה רבה לכולם! ../images/Emo13.gif

ובמיוחד לlizansak (המהיר!). הורדתי את התוכנה של דביר, תוכנה חביבה ביותר ומתאימה לי מאוד.

למעלה