עזרה במשקל
קניתי לפני חצי שנה בערך,מכשיר דיגטלי כזה. מודד משקל...אחוזי שומן וכו'.... עלה לי בערך 800 ש"ח. מכשיר טוב (אבל לא ניכנס אם הוא אמין..לא אמין...וכל השטויות האלה.זה לא הדיון). בקיצור,עד היום בבוקר הוא עבד לי בסדר. פתאום כשאני בא להישקל היום...אז הוא הראה לי תוצאה של בערך 60 קילו יותר....
טוב...לא יכול להיות שמאתמול השמנתי כ"כ הרבה....חחחח ניסיתי להבין מה הטעות... אז שמתי לב ,שכשאני מדליק את המכשיר..אז כשהוא עדיין מראה לי 0.0... אז למטה ..ממש בקטן...במקום שיהיה רשום kg......רשום ib...... זה מאוד מוזר. כי בעצם הוא שוקל אותי בצורה "אחרת".(לא בקילו...) לא עשיתי כלום למכשיר...פתאום היום בבוקר זה קרה. יש למישהו מושג מה זה אומר? איך מחזירים את זה למצב של KG?? זה מכשיר של TANITA. ויש שלושה כפתורים בסה"כ GUEST SET DATA. ניסיתי דרך ה SET...אבל זה לא מראה לי סימנים שאפשר לשנות שם משהו.. בקיצור..אם יש מישהו שמכיר את המכשיר או יודע על מה אני מדבר..אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אשמח לעזרה.
קניתי לפני חצי שנה בערך,מכשיר דיגטלי כזה. מודד משקל...אחוזי שומן וכו'.... עלה לי בערך 800 ש"ח. מכשיר טוב (אבל לא ניכנס אם הוא אמין..לא אמין...וכל השטויות האלה.זה לא הדיון). בקיצור,עד היום בבוקר הוא עבד לי בסדר. פתאום כשאני בא להישקל היום...אז הוא הראה לי תוצאה של בערך 60 קילו יותר....