עזרה במתכון

עדנונית

New member
עזרה במתכון

לסופלה/פונדט/וולקנו שוקלד פרווה...
במקרר יש 4 ביצים חחח

תודה רבה
 

bali

New member
מנהל
הפונדנט של סיוי

במקום חמאה מרגרינה והם יהיו פרווה...

פונדנט סיוי

7-8 מנות אישיות

200 גר' שוקולד מריר משובח
100 גר' חמאה
להמיס יחד במיקרו.

4 ביצים מס' 2
130 גר' סוכר
לטרוף קלות יחד.

70 גר' קמח
60 גר' קורנפלור
לערבב לאבקה אחידה.

להוסיף שוקולד מומס לביצים, ואת החומרים היבשים בעירבוב מהיר עד שהכל מתאחד.
לצקת לקוקטים מושמנים היטב (אפשר לזרות אבקת קקאו לאחר השימון).

לחמם תנור מראש ל-180 מעלות- בין 8 ל- 10 דקות אפייה, לאכול חם עם גלידה...
 
למעלה