הפונדנט של סיוי
במקום חמאה מרגרינה והם יהיו פרווה...
פונדנט סיוי
7-8 מנות אישיות
200 גר' שוקולד מריר משובח
100 גר' חמאה
להמיס יחד במיקרו.
4 ביצים מס' 2
130 גר' סוכר
לטרוף קלות יחד.
70 גר' קמח
60 גר' קורנפלור
לערבב לאבקה אחידה.
להוסיף שוקולד מומס לביצים, ואת החומרים היבשים בעירבוב מהיר עד שהכל מתאחד.
לצקת לקוקטים מושמנים היטב (אפשר לזרות אבקת קקאו לאחר השימון).
לחמם תנור מראש ל-180 מעלות- בין 8 ל- 10 דקות אפייה, לאכול חם עם גלידה...