עזרה במתנה לחמה

ashlaya

New member
עזרה במתנה לחמה

כן ...החלטתי שאולי אתן תסכימו לעזור בסוף החודש חמותי בת 60 אז החלטנו להשקיע הפעם ושלושת ילדיה (שבעלי אחד מהם) החלטנו להזמין אותה למסעדה - בשבילה זה משהו ענק! כי כל החיים היא חושבת שלבזבז כסף על מסעדות זאת שטות...אז אנחנו הולכים לעצבן אותה עם זה וחוצמזה חשבנו על שרשרת או משהו ועברנו למחשבה של יום פינוק ומסג'ים אז מה דעתכן לשלוח אותה ליום כזה לבד זה נורא? יש המלצות על מקום מסויים ליום כזה? תודה

עציון

New member
אשה בגילה לא תהנה ממסג'ים, לע"ד

אבל קודם כל אני חייב- למרות שלא התבקשתי(.."מה דעתכן"...) לומר לך: כל הכבוד על הרוח החיובית בה את נוקטת. איפה יש כלות כאלו היום? כל מה שתעשי שמציין יום הולדת ואשר נותן לה התייחסות אישית היא תראה בזה מתנה גדולה ממך. לא מציע כיוון ,אלא, באתי לציין שיש לי נחת רוח מהגישה שלך. היי ברוכה.

ashlaya

New member
אני כבר מרגישה שאתה

חלק מכולן... נראה לי יותר מעליב לציין אותך בניפרד טוב...נו הבנת את הכוונה ותודה על העיצה אמסור להם שאולי מסג'ים לא מומלצים בגילה.... אולי נחזור לשרשרת.... תודה

amitmom

New member
כל אחד אוהב דברים אחרים

חמותי למשל תאהב לקבל יום פינוק של מסג´, פרדיקור ,מניקור ותסרוקת והיא בת 57. אמא שלי שונאת ש"מרפרפים" (מהמילה פרפר ורפרוף) סביבה ואני יודעת שהיא לא תאהב את זה והיא בת 50. רעיון השרשרת נשמע לי נפלא. אולי אפילו אפשר לחשוב על עגילים או צמיד.

יום פינוק

במלון שרתון סיטי טאוור בר"ג מציעים יום פינוק בסך 240 שקל. שכולל ארוחת בוקר, מסז, בילוי בברכה, ג´קוזי, סאונה וחדר כושר. אני לא חושבת שזה ממש מתאים לה וגם נראה לי שללכת לבד זה לא הכי כיף, אבל המקום מומלץ בחום.

ashlaya

New member
מסג' - לא בגלל הגיל?

שאלתי היא האם יש קשר לגיל? כי סה"כ היא אישה שעושה ספורט 5 ימים בשבוע שעתיים כל יום אז? - האם יש סיכון בזה? אני בעד השרשרת אבל...הילדים שלה יותר רוצים לשלוח אותה ליום פינוק... אנחנו בדילמה עכשיו

הגנובה

New member
יום פינוק - ובגדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל בטח לא לבד... צרפו אליה חברה - אם היא עוסקת בספורט - בטוח שיש שם מישהי שתרצה להצטרף אליה (שתשלם עבור עצמה כמובן) - את עבודת הבילוש והחקר - מי תהיה זו שתצטרף אליה - תאלצו לעשות אתם... אבל לדעתי - אם היא ספורטאית - אין כמו יום פינוק בשבילה
... ואגב... גיל 60 הוא לא גיל מבוגר
אמא שלי בת 60 - נראית כמו 45 מקסימום - עם מרץ של בת 20 - וחוש הומור של כל הגילאים גם יחד
אישה בגיל 60 רק מתחילה את החיים
(אישה נורמלית כמובן...) יום פינוק.... ובגדול
גם אני רוצה.... אפשר
(בלי החמה
)

לדעתי,../images/Emo4.gif

מישהי שחושבת שבילוי במסעדה זה בזבוז כסף תתעצבן עוד יותר מבילוי בספא. זה באמת יראה לה בזבוז נורא. היא תלך הביתה ותגיד לעצמה ולבעלה שהנה הוצאת כל כך הרבה כסף ויכולתם לקנות לה משהו בזה אבל הכלות הלא חכמות שלה לא חשבו על זה. עדיף שרשרת או משהו דומה.

amitmom

New member
לא נעים להגיד..אבל הזכרת לי את סבא

שלי. מסעדות, בתי מלון וכל מה שקשור להנאה היה בחזקת בזבוז כסף. אולי באמת תכשיט כלשהו יהיה עדיף.

אם יורשה לי לתת מנסיוני...../images/Emo12.gif

הי, אני מציצה מדי פעם .... טוב, אז מלאו לה 55 וזה יצא יום שבת. אני יודעת שהכי חשוב לה בחיים זה המשפחה ורק הם והם כל הזמן ושום דבר אחר. אז מה יכול להיות יותר טוב מלאחד את כולם יחד? אז הכנו מסיבת הפתעה עם כולם, קצת סלטים, פשטידות ועוגת יומולדת יפה וזה מה שעשה לה את זה! כמובן, שגם מתנות היו אבל עניין המשפחה, במיוחד בשבת, ממש עשה לה אושר גדול ועיניים מבריקות. זהו!

שכחתי להגיד, שגם הנ"ל לא אוהבת

פינוקי גוף, מסעדות, בתי קפה וכל מה שגורם עונג. מי שעוסק בעיסוי/רפלקסולוגיה/ כל מה שקשור במגע הוא "קוקו" בעיניה (למרות שלמדתי את המקצוע ומאמינה בו, לא מונע ממנה לתת דעתה בנידון...) נו, שויין!

עציון

New member
חמות=חמה=שמש. וכי למה?

כי היא: יוקדת. היא שורפת. היא מסנוורת. היא סובלת מליקוי(..שמש) היא שוקעת. טוב. היא גם זורחת. היא נעלמת שיש עננים(קרי:כעס) ואם יש לכם עוד תוספת, למה שמש, אז נא להוסיף.......

jif

New member
או קיי, אני הולכת לעשות את זה...

אני יודעת שאני בסכנת העפה מהפורום
, אבל התגברתי על פחדיי והחלטתי לספר לכם את זה (תודה לאשליה שפתחה את הנושא):חמותי חוגגת 70 בחודש הבא ולכבוד הארוע ולכבוד זה שבמסיבת ההפתעה היחידה שעשו לה, היא נעלבה שלא הודיעו לה והיא לא נראתה במיטבה. הוחלט במשפחה להפתיעה בצורה שונה. א. הוזמנו חדרים במלון כאשר היא תוזמן לשם באמתלה כלשהיא ואז היא תגלה שכל משפחתה שם (ילדים/חתנים וכלות ונכדים). ב. גיסי וגיסתי בשיתוף השאר הכינו לה לוח שנה עם מגנטים בתאריכים חשובים שעל המגנט תמונה של מי שאליו קשור הארוע (לדוג´, יומולדתי עם תמונה שלי). ג. אלבום מעוצב עם תמונות מאז ילדותה ונק´ ציון חשובות בחייה וסיפור קטן ליד כל תמונה. אז מה תגידו על זה? איזו השקעה, הה??

jif

New member
צר לי

אבל זה רק הילדים ומשפחותיהם (המצומצמות). למה גיליתי? רגע, פה זה לא פורום: חמותי ואני? מה, רק דברים רעם מספרים פה? מה עם חופש הדיבור?

בסוף גם אתה תחטוף עציון../images/Emo12.gif

זאב זאב ולבסוף תחטוף ביס............. ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששקט! גי'פ., נהדר נהדר נהדר וחצי!!! אחלא רעיון לחגיגה ובכלל אפשר לצרף טיפול יופי במספרה כמתנה וכך היא תגיע מטופחת ויפה דיה להילולה. (תבקשי מאבא שלך להזהר היום
, הוא מתחיל לעצבן אותי, עציון
צריך לבחור בן "יבש" לבין "אקשן" גם מסוג אחר)

למעלה