עזרה בנוגע לאתר של בית הבובות

chermon

New member
עזרה בנוגע לאתר של בית הבובות

שלום! דרוש לנו מישהו שיהיה מוכן לחפש, לרכז ולערוך את האקורדים והטאבים של כל השירים של בית הבובות מהדיסק מדפים. אני יודע שיש הרבה אקורדים וטאבים באתר של MP3 מיוזיק, אבל יש הרבה גרסאות שם, טובות וגם לא טובות, דרוש מישהו שיעבור גם על אתרים אחרים, יבחר את הגרסאות הטובות ביותר, יערוך עם צריך ויאמת את הכל. תודה מראש! עופר, [email protected] 146385173

polekiko

New member
אני שמתי

בטאגליינס את כל האקורדים.. מחר אני יהיה בבית בערב ואני יעדכן אותם כי יש שינוי ב"אמן". בכל זאת ביקשתי מאיתי שיאשר לי את האקורדים והוא לא החזיר תשובה עדיין. למרות שהם הכי מדוייקים שיש ברשת כרגע. מחר אני יארגן את זה וישלח גם את "ליד הגורל".

polekiko

New member
אני שמתי

בטאגליינס את כל האקורדים.. מחר אני יהיה בבית בערב ואני יעדכן אותם כי יש שינוי ב"אמן". בכל זאת ביקשתי מאיתי שיאשר לי את האקורדים והוא לא החזיר תשובה עדיין. למרות שהם הכי מדוייקים שיש ברשת כרגע. מחר אני יארגן את זה וישלח גם את "ליד הגורל".

polekiko

New member
אני שמתי

chermon

New member
קישור?

אפשר לקבל קישור לטאגליינס? polekiko, אתה לוקח על עצמך לארגן את הטאבים והאקורדים ולשלוח את זה אלי? תודה גדולה! אתם עוזרים מאוד לאתר! עופר.

polekiko

New member
עלי...

בכל הנוגע לאקורדים אני גם מנגן את רוב הסולואים שלהם פשוט לא יודע לכתוב טאבים.. אבל אני לוקח על עצמי לחפש ברשת...

chermon

New member
עלו לאתר

אהלן ליאור, תודה על האימייל המסודר. העלתי היום את מה ששלחת ונתתי לך גם קרדיט. איתי אמור לעבור על זה ועוד בנאדם אמור לערוך את זה ולבדוק שהכל מדויק. אבל בנתיים הכל עלה כדי שכולם יוכלו להתרשם. לטאבים ואקורדים מגיעים דרך אלבומים -- > מדפים -- > בחירת שיר ולחיצה על טאבים ואקורדים. תודה לך, עופר.

שרמהלב

New member
עדכון בנוגע לטאבים והאקורדים

דיברתי עם איתי שהפנה אותי לנתן ועכשיו נתן אמור לשלוח לי את הגרסאות המדויקות של כל האקורדים והטאבים. הקרדיט שלך (ליאור) יישאר באתר, רק יעבור לעמוד צוות האתר. תודה על העזרה! עוד עדכון קטן, יש לנו אור ירוק וכעת האתר הוא אתר המעריצים הרשמי של בית הבובות - כבוד :) ובקרוב כמו שהבטחנו האתר יעבור לדומיין בינלאומי טרי ונגיש. שלכם, עופר.

chermon

New member
טעימה ראשונה מהאתר של בית הבובות!!

סיימנו 90 אחוז מהאתר ובגדול נשאר רק להעביר את האתר לכתובת שלו (www.thepuppetshouse.com) ולהעלות את הביוגראפיות ושאר הגלריות. הכתובת הזמנית היא: http://d168374.fa33.fast-hosting.org/index.htm האתר מוקדש לקהילה באהבה רבה ממני ומכל שאר האנשים שעבדו על האתר כל השבוע :) שלכם, עופר.

hila3000

New member
נראה ממש טוב!

כל הכבוד לכם

זוהרים

New member
וואי, אחלה אתר ממש יפה! ../images/Emo9.gif

אולי תוסיפו בו גם קישור לפורום
:)

talba3

New member
וואי האתר מדהים ביופיו רק...

אני חושב שאין את המילים לשיר מדפים! אני יכול להיות טועה?

אתר יפהפה ../images/Emo9.gif

אגב, אין לי שמץ של מושג בכל הקשור לבניית אתרים אבל אם תצטרכו עזרה כלשהי מבחינת עיצוב/הקטנת תמונות או אפילו איזה פינת עדכונים מגניבה באתר, אני אשמח לעזור. (לא הספקתי לשוטט בהכל, אז אולי פספסתי חלק...) כל הכבוד!!!

למעלה