עזרה בנוגע לעיצוב קעקוע!

TACT2002

New member
עזרה בנוגע לעיצוב קעקוע!

אני מתכוון לעשות קעקוע בימים הקרובים. כבר יש לי ציור בראש, או יותר נכון כיוון לציור שאני רוצה. זה מאוד חשוב לי שתעזרו לי, כי זה דבר שישאר איתי כל החיים. אני רוצה את הציור הזה: http://content.answers.com/main/content/wp/en/0/07/Fc_barcelona.png אבל לערוך אותו, כך שהוא יהיה בסגנון קלאסי\גות'י ,עם עיטורים וכו' זה בערך מה שאני רוצה (הסמל נמצא כמה פעמים על הבגדים): http://homepage.mac.com/sugwino/guapoBG/gallery/0607/images/mikaeri/mikaeri.jpg אני כבר לא יודע לאיפה לפנות, אז מי שיכול לעזור לי, אני אודה לו מאוד! בכל מקרה, תודה רבה רבה מראש :)

chatenoire

New member
למיטב הבנתי

חלק מעבודתו של מקעקע טוב הוא לעזור לך עם עיצוב הקעקוע. מצא לך מישהו שנראה לך מתאים מהסתכלות על תיק העבודות שלו, ותשבו לעבוד על זה ביחד.

TACT2002

New member
אתה צודק.

אבל זאת לא כזאת עבודה שאני צריך לשלם בשבילה אקסטרה כסף למקעקע. הקעקוע שאני עושה הוא יהיה בערך 2 ס"מ לאורך ולרוחב, וחבל לי לשלם מאות שקלים על עיצוב של קעקוע כזה, בגלל זה פניתי אליכם. אני פשוט מעוניין שמישהו יוציא את הסמל שיש בתמונה ההיא ויצייר אותו מחדש. שוב תודה מראש :)

chatenoire

New member
תוך סיכון התדרדרות לשרשור זועם...

על אף שאני מאמינה בזה, אני לא אתחיל לתקוף בסגנון "אנחנו מאיירים מקצועיים ובשביל עבודה מקצועית מקבלים תשלום". אם אתה רוצה קצת מזה אתה מוזמן להציץ בשרשור של אחיו של החייל, קצת למטה. אבל תחשוב על זה מהצד שלך: זה קעקוע שהולך להיות עליך כל החיים. *כל החיים*. אתה באמת רוצה שאלמוני מאיזה פורום באינטרנט יעשה לך אותו בחינם בשלוש דקות? לא עדיף "לשלם מאות שקלים" בשביל לקבל תוצאה שתהיה מרוצה ממנה כל חייך?

TACT2002

New member
תשמעי..

קודם כל, אני חבר בהרבה פורומים, ואני תמיד תורם ועוזר, ולא מבקש על זה כסף, לא הכל זה כסף! אני יודע שאם מישהו אוהב לעצב\לצייר ואוהב לעזור לאנשים אחרים, הוא יהנה מאוד לעזור לי. וכמובן שאני קודם אראה את העבודה ורק אח"כ אחליט אם לקעקע אותה על הגוף שלי. וצימצמתי את הבקשה שלי. עכשיו כל מה שאני מבקש זה לקחת את התמונה הזאת: http://homepage.mac.com/sugwino/guapoBG/gallery/0607/images/mikaeri/mikaeri.jpg להוציא ממנה את הסמל וזהו! חוץ מזה, לא תרגישו סיפוק לראות עבודה שלכם על גוף של מישהו? (סתם בצחוק) תודה, טל.

Hamsta

New member
מאיפה הידע הזה?

"אני יודע שאם מישהו אוהב לעצב\לצייר ואוהב לעזור לאנשים אחרים, הוא יהנה מאוד לעזור לי." בתמונה שהבאת יש הרבה טקסטורות ואין סמל אחד שלא מקופל וחסר. הייתי אומר שזה יותר משעה עבודה, לבנות את הכל בתוכנה ווקטורית. וכל זה בשביל מה? הכרת תודה? אישית, הייתי מעדיף לעבוד על פרוייקטים משלי.

a l i s h a

New member
יש לי קעקוע ... אז מנסיון

המקעקע צריך לא לא צריך - חייב !!!!!!!! - לדעת לצייר מאוד מאוד טוב . אז בדיוק כמו שאמרו לך תלך אם זה למקעקע ואיתו תעשה שינויים . אם הוא לא יודע לעשות את זה , אין לך מה לקעקע אצלו

TACT2002

New member
היי

זה ברור מאליו שאת צודקת, אני ממש לא מנסה להתווכח כי גם אני בצד שלך, מקעקע חייב לדעת לצייר! אבל, ראיתי הרבה מקרים שאנשים נתנו לחברים שלהם לצייר להם, או שציירו אפילו בעצמם! לא רציתי לציין את זה, אבל אני עושה את הקעקוע במקום רחוק מאוד מהבית ואני רוצה לבוא עם קעקוע מוכן. (לא רציתי לציין את זה כי זה נשמע כמו תירוץ עלוב). ד"א גם את הקעקוע הקודם שלי חבר מאחד הפורומים עזר לי לעצב.

j i m m y

New member
"אני צריך לשלם בשבילה אקסטרה כסף למקעקע"

אבל בפורום איור ממוחשב בתפוז יש מלא פראיירים שאין להם חיים בקיצור, צא מהסרט, בשביל עבודה צריך לשלם

TACT2002

New member
אז תגיד לי

למה בן אדם (מפורום שאני לא אזכיר את שמו) הכין לוגו ללהקה שלי? למה הוא השקיע זמן אם לא שילמתי לו? אנשים גם יכולים לעזור אחד לשני מבלי לבקש תמורה!! יא אללה הראש היהודי..

j i m m y

New member
כנס לפורומים בחו"ל נראה איך יתייחסו אליך

החוצפה היהודית

TACT2002

New member
מצאתי את התמונה! אבל היא צריכה ליטוש קטן!

אחרי חפירה של שלושה ימים באינטרנט מצאתי את הסמל! עכשיו אם מישהו יכול רק ללטש אותו, לשפר את הצבעים ובכללי, שיראה יותר טוב, אני יהיה אסיר תודה! http://i68.photobucket.com/albums/i36/fcbmay06/2.jpg תודה שוב

TACT2002

New member
טוב אני גרוע לאללה..

ניסיתי לעשות בפלאש.. כנראה שאני לא מוכשר.. בע

a l i s h a

New member
אני מוכנה לצייר לך אבל

רק אם אתה מנגן שעתיים בבית אבות מסויים בהתנדבות

S m e l l y Cat

New member
די עם זה

מישהו כבר עזר לו. אם אתם לא רוצים לעזור, לא צריך. רק אל תתחילו סתם ויכוחים

TACT2002

New member
את רוצה שהאנשים הזקנים יעשו פוגו????

חלקם לא יכולים ללכת אפילו |:

TACT2002

New member
כן..

שאתה מקעקע את שם החברה שלך, יש סיכוי שתיפרדו מתישהו. אבל קבוצה.. זה משהו שנשאר איתך כל החיים

למעלה