עזרה בנוגע לפסקול של הסרט הראשון!

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

mjlk

New member
עזרה בנוגע לפסקול של הסרט הראשון!

בסרט הראשון, היה קטע בו ניאו והבחורה נכנסים לביניין שנמצא תחת שמירה כבידה (אנא סילחו לי אם הפרטים לא נכונים, עבר זמן מאז שראיתי את הסרט), ואז הם נכנסים עם תיקים וחגורות מלאים בכלי נשק ומחוררים את כל הנכנס לטווח ירייה. ברקע מתנגנת מוזיקה, אני צריכה אם מישהו יודע את שם השיר הזה. ממש ממש תודההה זה מאוד חשוב לי!

Gray PaIadin

New member
לא יודע אם יש לו שם

(חוץ מהשם של הסצינה, lobby fight scene) אבל הורדתי אותו פעם ובשם שלו יש "Propellerheads", אם זה לא השם זה בטח השם של אלה שעשו אותו

miss mcmillan

New member
../images/Emo32.gif ואופטופיק זוועתי.

קיא-אנו יגיש השנה את האוסקרים. סרטים די על הפנים מועמדים, אם למישהו אכפת
. חוץ מבקטגוריית האנימציה.

0Pandemonium0

New member
אם אני צוחק זה אומר שאני כוסון?

את האמת, היו כבר בנות שאמרו שאני...אמ...כוסון (זו מילה מגעילה o_O;;;), אבל במילים קצת אחרות. יודעת מה זה בישי? ותתפלאי כמה אנשים חושבים שאני בחורה לפני שהם מסתכלים עליי מקרוב. זה נחשב כוסון?

0Pandemonium0

New member
יש לי אחת על המחשב, מוזרה מאוד.

ואני לא מצטלם הרבה. וזה גם מביך להעלות לפה תמונה. ואני מלא תירוצים, אז אפילו אל תתחילי איתי ^^;;;

miss mcmillan

New member
אנ'לא יודעת מה זה בישי

וכן מקווה שהבנת שאני משתמשת במונח "כוסון" באורח הכי לועג שישנו, או על כל פנים לא כפשוטו
. לי זה נראה מצחיק להגיד על בחור שהוא "כוסון", כלומר שם חיבה (חיבה?) לאיבר מין שהוא נשי בכלל, אבל נו שוין, ביטוי שהשתרש. עם ביטויי חיבה למדתי שלא מתווכחים, כשפעם נפלט לי מה-זה בטעות "צ'וקי" (או שזה היה שוקי חלילה
) לחבר שלי. שלא לדבר על הכינוי הנפלא "צמריר". והוועדה לא תיענה לשום הערות בדבר המראה שלך ללא הוכחות מצולמות שחור על גבי פיקסל
. אז קאט דה קראפ
.

0Pandemonium0

New member
../images/Emo6.gif

כן, כן, זה ברור, רק ציינתי. בישי זו מילת סלנג מערבית שהיא קיצור למילה היפנית bishounen, שפירושה נער יפה. באנימה, סדרות אנימציה יפניות, בדרך-כלל מדובר על בנים נשיים, כמו אייס רת'רפורד (מקדימה)
אה, ובקשר לתמונה, הוועדה תיאלץ לחכות בינתיים

miss mcmillan

New member
אם אתה נראה כמוהו

אני רוצה את המספר של הפאניסטית שלך, בבקשה
ואני אמתין פה בסבלנות למקרה שאתה באמת yi ge hen shui haizi.

למעלה