עזרה בנוגע לשיבוץ (0040, פרופיל 45 ות"ש 5)

Suncho

New member
עזרה בנוגע לשיבוץ (0040, פרופיל 45 ות"ש 5)

שובצתי לחיל מודיעין לפני כמה ימים, וכרגע אני נמצא ביחידת המעבר של מודיעין בגלילות, עדיין לא קיבלתי תפקיד ספציפי וסיפוח לבסיס. אני בשלבים הראשוניים שבהם אני שולח את הטפסים של הסיווג. יש לי פרופיל 45 רפואי (על בעיות בגב התחתון), יש לי ת"ש 5 (כמעט בטוח, יש סיכוי שת"ש 4), והוגדר לי שמספר התפקיד שלי הוא 0040 (זאת אומרת, עובד כללי). השאלה שלי היא איזה תפקיד אני יכול לקבל? הרצון שלי הוא לעשות 9'5 יומיות, או לעשות יומיות קצרות בבסיס שקרוב מאד לבית. לא להיות פקיד כי אני לא רוצה להשתחרר מאוחר. מה יכולים להציע לי? פרט לעובד רס"ר, שק"מיסט, טבח... לאיזה תפקידים של עובד כללי בחיל מודיעין יש יציאות טובות (9'5 או יומיות קצרות)? אני גר בחדרה, לפי מה שאני יודע הבסיסים שאני יכול לשרת בהם (בגלל הקל"ב) בחיל המודיעין הם גלילות ובקריה (ועוד בסיס שיותר קרוב לחדרה שלגביו אני לא בטוח), אם מישהו מכיר בסיסים של מודיעין (כאלה שרלונטיים לגבי בגלל הקל"ב) ויועיל בטובו לשלוח לי הודעה פרטית אני מאד מאד אודה לו והוא מאד יעזור לי.

תרווד

New member
אחרי שהורדת פקיד, עובד רס"ר, שק"מיסט וטבח

באמת לא השארת עוד הרבה. אתה יכול להיות פקיד/מש"ק עם תנאים של יומיות קצרות בגלל התחשבות בת"ש שלך.

Suncho

New member
ממש לא הורדתי... לא הבנת אותי נכון

רשמתי פרט לעובד רס"ר שק"מיסט וכו', בגלל שאני יודע שאלו תפקידים של עובד כללי. בטבח אני לא מעוניין, זה כן. אבל אם לעובד רס"ר ובמיוחד לשק"מיסט יש יציאות של 9'5 בבסיסים של מודיעין אשר קרובים אלי לבית אז כמובן שזה מה שאני רוצה, אבל זאת השאלה שלי, איזה יציאות יש לתפקידים שנמצאים תחת עובד כללי במודיעין? כולל עובד רס"ר וכולל הכל. איזה תפקידים של 9'5 יש בחיל?

BlackMambaX

New member
אתה יכול להיות במלא תפקידים..

יש לך 45 רפואי, לא נפשי, זה הבדל רציני. עובד רס"ר אתה לא יכול להיות עם 45 רפואי, וגם טבח אני כמעט בטוח שלא. יש מלא מקרים בהם תוכל לתפוס תקן של עובד כללי, ולעשות תפקיד מעניין מגוון.. השאלה מה יתנו לך.

atypique

New member
אפשרי ועוד איך...

הפרופיל מסמן כשירות מערכית, לא ממש תפקידית ספציפית. בהנתן העדר פטורים מתאימים, אפשר בהחלט לשבץ אותו כעובד רס"ר או שטות דומה...

BlackMambaX

New member
צודק..

אני ישר הסתכלתי על הפרופיל, כפרופיל 45 עם פטורים, זה באמת לא תמיד ככה. אבל לדעתי עם בעיות גב תחתון, יש לו פטורים. בכל מקרה ההנפצה שלמעלה מעצבנת, רק פקיד או שק"מיסט או עובד רס"ר? ממש לא.

atypique

New member
נכון,

אבל זה גם לא אומר שצה"ל בהכרח ישתף פעולה עם התוכנית של 5-9 יומיות שלו, הת"ש שלו לא מזכה את זה. אין 5-9 יומיות בתפקידי מש"ק "איכותיים", ואף אחד לא מבטיח כלום. יש את זה רק במקצועות כמו טבח, ע' רס"ר וכאלו. לא כל טבח חייב לסחוב ארגזי לחם (שלא שוקלים כ"כ הרבה למען האמת, ובטח לא 10% ממשקל גוף של חייל רגיל). הכל תלוי במזל, בתקנים ונתונים.

תרווד

New member
ההנפצה למעלה אינה הנפצה.

בגלל שהיא מתייחסת לתנאים שהוא ביקש ולא לפרופיל הרפואי שלו. בעיה בהבנת הנקרא לא מצריכה עצבים

BlackMambaX

New member
לא שמתי לב שהתייחסת להלקלות ת"ש שהוא ביקש

טעות שלי
חח להרים ארגזי לחם :) אהבתי.

Suncho

New member
חבר'ה, לא הבנתם אותי נכון.

אני לא רוצה תפקיד איכותי. אני לא רוצה תפקיד מעניין ורציני. אני רוצה לעשות 9'5 יומיות או יומיות קצרות (בודאי שעדיף את האופציה הראשונה). השאלה היא איזה תפקידים בחיל המודיעין מקבלים יציאות כאלה? בהתחשב בקל"ב שלי אם אני גר בחדרהף, זאת אומרת בבסיסים קרובים אלי לבית, כמו גלילות, בקריה ועוד בסיסים שאני לא מודע אליהם (בסיס נוסף אני כן מכיר). שק"מיסט, למשל, מקבל יציאות כאלה במודיעין?

למעלה