עזרה בנוגע לתהליך התנדבות

רון12314

New member
עזרה בנוגע לתהליך התנדבות

לפני חודש קיבלתי פטור רפואי ופתחתי בקשת התנדבות והיה רשום לי באתר של מיטב שאני נמצא כבר בתהליך. אתמול התקשרתי למיטב בגלל שראיתי שדחו לי את הבקשה בגלל ניתוח שעברתי לפני שבועיים והחיילת שדיברה איתי אמרה לי שאני לא רשום כפטור משירות בכלל למרות שיש לי את הפטור מודפס אצלי. בנוסף לזה היא אמרה שעכשיו אני צריך לחכות חצי שנה עד שיראו מה המצב הרפואי שלי ורק אז יהיה אפשר לפתוח בקשת התנדבות שוב. השאלה שלי אם מישהו היה או כרגע במצב דומה לשלי ויודע אם אפשר לבטל פטור שכבר קיבלתי מזמן ולמה צריך להמתין חצי שנה לפתוח שוב בקשה כי גם ככה אני פטור זה לא שאני יכול להיות קרבי

noboya

New member
תשובה

הפטור שלך בתוקף.
אם פתחת כבר בקשת התנדבות, אתה צריך ליצור קשר עם מדור מתנדבים ולא עם מיט"ב כי הם אחראים עליך מעכשיו.
אני לא יודע מה הניתוח שעברת ואף אחד כאן לא רופא ולא יוכל להגיד לך בוודאות אם באמת צריך לחכות עכשיו חצי שנה או שאפשר בנתיים להתחיל מיונים לפי הנתונים שלך.
ממליץ בחום להתקשר למדור מתנדבים ולנסות לברר יותר פרטים.
בהצלחה!

נ ו ע ה 12

New member
מדגישה את העניין של יצירת הקשר עם מדורמתנדבים

למיט"ב לא תמיד יש מידע עדכני, בטח לא בקיוסק האישי באינטרנט... תפנה רק למדור, דרך טלפון או מייל.

רון12314

New member
אם כבר היה לי תפקיד אני אצטרך שוב מיונים ?

הייתי אמור להתגייס במרץ לחוקר מצח אחרי שכבר עברתי את המיונים אבל היה לי ניתוח לב כמה ימים אחרי תאריך הגיוס ובגלל זה קיבלתי פטור.

noboya

New member
כנראה שרק אישרור

אם כבר סיימת מיונים והתקבלת, כנראה שתצטרך רק לאשרר את הקבלה עם המגבלות של הפטורים שקיבלת.
אם לא תהיה התנגשות ויאשרו לך להיות בתפקיד כמתנדב, לדעתי לא תצטרך לעבור שוב את המיונים.
&nbsp
זה טוב מאוד שיש לך תפקיד בראש שאותו אתה רוצה, לא לכולם יש וזה מזרז תהליכים.
בהצלחה!! וכל הכבוד!
&nbsp
אגב, רק כדי לוודא - הפטור שלך הוא זמני או קבוע?

רון12314

New member
אני חושב שקבוע

כתוב לי שהועדה הרפואית מצאה אותי לא כשיר לשירות.
זה נכון שאפשר להתגייס רק שנה אחרי ניתוח?

נ ו ע ה 12

New member
חושבת שלא הבנתי נכון קודם... כבר התגייסת?!

ורק לאחר מכן קיבלת פטור?

רון12314

New member
לא התגייסתי

נקבע לי ניתוח כמה ימים אחרי התאריך של הגיוס אז קיבלתי פטור בגלל זה. את הפטור קיבלתי לפני חודש

למעלה