עזרה בנוגע לתוכנות המעקב...

exbeliver

New member
עזרה בנוגע לתוכנות המעקב...

לדוגמא הולדם מנג'ר הורדתי את גרסת ההדגמה שלה (שבועיים חינם, אפשרות לרכישה), אני שחק סיט&גו בעיקר, איך אני גורם לתוכנה לצבור את הסטטיסטיקה בנוגע לידיים שמתרחשות? שמעתי שיש גם אפשרות שהתוכנה תעקוב אחרי ידיים בשולחנות אחרים בטורניר, איך עושים את זה? ובאופן כללי, התוכנות מעקב עזרו לכם?

darkAI

New member
אני משתמש בPT3 אז לא יכול לעזור לך עם השאלות

שקשורות לHEM, אבל אם אתה רוצה - אתה יכול גם להוריד את PT3 שנותנת לך גרסת הדגמה ל60 יום. היא אוטומטית צוברת את הסטטיסטיקה בידיים שמתרחשות[אתה רק צריך להגדיר לה לעשות auto-import ולהגדיר איפה תוכנת הפוקר שלך שומרת את היסטוריית הידיים. אתה לא יכול לעקוב אחרי ידיים בשולחנות אחרים כי זה datamining ותוכנות הפוקר לא מאפשרות את זה. ובאופן כללי - כל שחקן רציני יגיד לך שתוכנת המעקב היא אחד הכלים הכי שימושיים למי שרוצה לשחק כמה שולחנות בו-זמנית.

ד י נ מ י

New member
משהו נוסף

FT כן מאפשרים datamining. בגדול התוכנות האלה עדיפות במשחקי הקש על טורניר. בקש יוצא לך יותר לעיתים להפגש מול אותם שחקנים וככה אפשר לצבור עליהם מידע. בנוסף, בקש המשחק מתנהל בלי אלמנט הזמן (בניגוד לטורניר שהזמן כן משנה בלניידים וכו..), כך שיותר סביר שאם אתה יושב בשולחן מסויים שעה-שעתיים, יהיו איתך 2-3 שחקנים זהים. בטורניר את פשוט יכול למצוא את עצמך בשולחן אחר מבלי שישאלו אותך ואז אתה מאבד מידע שצברת.

darkAI

New member
האמת שגם בFT זה לא חוקי

אני מצוטט מעמוד הProhbited programs של FTP תחת הכותרת של "Not permitted under any circumstances":
"2. Shared hand history databases and "data mining" software, including subscription services and the exchange of personal databases:" . . . "Players are not permitted to use the hand histories for hands that they have not personally participated in. Software designed to collect hand history information from games that the player did not participate in is prohibited."​
http://www.fulltiltpoker.com/prohibited_programs.php

למעלה