עזרה בנוקיה 5125

Bellerophone

New member
עזרה בנוקיה 5125

יש לי טלפון חדש של סלקום NOKIA 5125 ושיניתי דרך הקוד טכנאי את ה ALPHA TAG וכיביתי את ה טלפון ועדיין רשום לי במסך הראשי "רשת מקומית" מישהו מכיר את הבעיה ? אשמח לקבל עזרה

Bellerophone

New member
והמצחיק זה.....

שאח שלי קנה אותו מכשיר שבוע לפני ואין לו את הבעיה הזו.

מה שפחות מצחיק זה

שאם פתאום הטלפון יתחיל לעשות בעיות-אל תתפלא. קוד טכנאי-לטכנאים בלבד.

castroman

New member
../images/Emo41.gif תיגש לסלקום או ליורוקום והם...

יכתבו לך...
בי
ל

AndreyS

New member
ככה שוקולד רומס את המתחרים...

אם כל לקוח של אורנג´ שיש לא כבל בבית ולוגו-מנג´ר והוא משנה לוגו כל שני וחמישי (פעולה לכאורה לא מאושרת על ידי אורנג´) היה בא למרכז שירות הלקוחות כדי לשנות לוגו השירות של אורנג´ כבר לא היה כזה נוצץ אם אתם מבינים למה אני מתכוון (התורים)... ככה שוקו שולח את כל החבר´ה שלא יכולים לשנות את השם לסלקום - כדי לפוצץ להם את מערך שירות הלקוחות!

AndreyS

New member
הוא ענה לך תשובה לעניין.

כל מה שאתה יכול לעשות זה ללכת למרכז שירות לקוחות של סלקום\יורוקום-נוקיה והם ישנו לך את האלפא טג.
נ.ב ועכשיו אני עושה את הפשע של שוקו...

Nokia Fan

New member
כבר קיבלת

ללכת למרכז השירות של סלקום ולשנות שם. ירון

PingPong18

New member
מכיר את הנוקיה הזאת בסלקום...

אני גם הצלחתי לשנות... את בטוחה שרשמת את זה ב"אלפא תג" הנכון ? כי יש כל מיני...

Big N

New member
לא צריכה להיות שום בעיה עם 5125

בטוח שהכל בוצע נכון? אחרי שהפעלת את המכשיר מחדש נכנסת לקוד טכנאי לבדוק כי אכן מה שכתבת נשאר?

Bellerophone

New member
אחי...

כן, נכנסתי שוב לקוד טכנאי לבדוק ועדיין רשום שם ... ודרך אגב כשנדלק הטלפון מה שרשמתי באלפא טג רשום מעל המספר הארוך בהתחלה לפני שמגיעים למסך הראשי.

m e i r

New member
אתה שוכח אנדרי

שבorange אתה יכול לכתוב את השם על רוב המכשירים החדשים בצורה פשוטה- למשל, אם אתה רוצה לכתוב andrey אתה שולח את ההודעה nicon andrey אל 999 ותוך כמה שניות אתה מקבל "סמל רשת", שומר אותו והשם שלך מופיע במקום שם המפעיל. אז למה לגשת לנקודת שירות אם יש לך orange? (אם כי גם בסלקום שלי אני משנה בעצמי את הכותרת- בפעם האחרונה שהלכתי לנק´ שירות רשמתי שם orange לפני שנתתי את המכשיר לתיקון
)

AndreyS

New member
לא הבנת מאיר.

שליחת בקשה לאייקון כותרת-היא דבר חוקי מבחינת הטכנאי שוקו אבל שימוש בקוד טכנאי לו ולכן השוויתי את זה לכבל ולוגו מנג´ר

AndreyS

New member
לא הבנת

שליחת בקשה לאייקון כותרת-היא דבר חוקי מבחינת הטכנאי שוקו אבל שימוש בקוד טכנאי לו ולכן השוויתי את זה לכבל ולוגו מנג´ר

למעלה