עזרה בנושא אישי

עזרה בנושא אישי

אני פונה אליכם לעזרה כיון שאתם נשמעים בפורום כקבוצה מאוד תומכת. אני ובעלי זקוקים למטפל/ת מיני וזוגי, באזור השרון, שיש לו ידע והבנה בבעיות הספציפיות של חולי ט"נ. אנחנו בתחילת שנות ה- 40 לחיינו ובעלי נושא את המחלה כבר שלוש שנים. אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל קשה לנו מאוד בזמן האחרון ועוד יותר קשה לנו לדבר אחד עם השני בנושא הזה. גם המכתב הזה קשה לי מאוד. בתודה מראש. אילנית.

RomiVais

New member
ברוכה הבאה אילנית!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה שלמרות הקושי, כתבת לנו. אני אישית לא יודעת בכלל לגבי מטפל/ת, בטח לא באיזור שלך, אני בטוחה שאם מישהו כאן בפורום יודע משהו, או מכיר מישהו - הם יעזרו לך ויכתבו מה שהם יודעים. בכל מקרה, את מוזמנת להמשיך לכתוב לנו, אני וכל החברים שפה נשמח לעזור בכל מה שנוכל. אם קשה לך לכתוב בפורום, שהוא פומבי ולא פרטי, את מוזמנת לכתוב לי למייל שלי [email protected] והכי חשוב שתדעי, שאת ובעלך לא לבד, ואין שום סיבה שתתמודדו לבדכם עם הקשיים שציינת. אני מקווה מאוד שמישהו כאן יוכל לעזור לך בנושא המבוקש. מאחלת לך ולבעלך שנה טובה, המון בריאות ורק טוב!! רומי

סיאמית

New member
אילנית יקרה ../images/Emo74.gif

אין לי שמות של מטפלים מיניים לצערי, מה שכן, שמעתי שבבית לווינשטיין יש אנשים שמקצועם הוא טיפול מיני בנכים, כולל טרשתיים-נפוצים. הייתי מציעה לך לפנות לשם... כמו כן, יש פורומים (בתפוז ובוואלה ועוד) שעוסקים במיניות ושם לבטח תוכלי לקבל הפניה ספציפית. (אולי תשאלי שם אפילו לפני שתתקשרי לבית לוינשטיין). אני יודעת שהעלאת הנושא היתה לך קשה... כל הכבוד על האומץ ועל היוזמה. בראבו. ודעי לך, (כן, מנסיון) שלהרבה בעיות שאתם נתקלים בהם היום, יש פתרונות. החדשות הטובות הן שעם קצת פתיחות, חוש הומור והרבה אהבה אפשר אפילו להנות בדרך
מאוד! שנה מצויינת!!!

אור/2

New member
לאילנית, שנה טובה! ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif |

לאילנית, ברוכה הבאה! ישר כוח על השתוף והפתיחות, רואים כמה חשוב לך הקשר וכמה את אוהבת את אישך. אינני גרה באזורך ולכן אין לי שם של מטפל,אך מנסיוני (בעלי חולה כבר שש שנים)אני יודעת שכל רופא המטפל בו יוכל לכוון אותך, במיוחד הנוירולוג. את יכולה להתמודד בקלות יתר ע"י פניה טלפונית. בד"כ גם אם אין להם תשובה הם בקשר עם המרכזים לט.נ. ויחזרו אליך. מקוה שעזרתי, בהצלחה למען האהבה אור/2

למעלה