עזרה בנושא אפליקיישן לדירה
שלום לכולם.
שמי עופר ואני ומשפחתי עוברים למלבורן בקרוב, מגיעים על ויזת PR.
אני אגיע בתחילת יולי על מנת לחפש לנו דירה ולעשות התארגנויות ראשונות. כחלק מההכנות בארץ התחלתי להסתכל על דירות במלבורן וניסיתי לפתוח פרופיל ב 1form ע"מ שאוכל להגיש אפליקיישן לדירות רלוונטיות. נתקלתי בכמה בעיות טכניות ויש לי מספר שאלות:
1. הטופס דורש היסטוריית שכירות. עד כמה היסטוריית השכירות שלי בישראל בכלל רלוונטית? בלי קשר לרלוונטיות, הטופס לא מאפשר למלא כתובת שאינה באוסטרליה או ניו זילנד. מישהו נתקל בזה? איך התגברתם בבקשה?
2. הטופס דורש ממליצים (references), אם הבנתי נכון. לא חושב שיש לי שני ממליצים שחיים במלבורן מספיק זמן ע"מ לתת המלצה. שוב, כיצד להתגבר על העניין?
3. יש למישהו דוגמא ל cover letter עבור דירה?
שאלות אחרות אשר אינן קשורות לטופס 1form:
1. יש למישהו בבקשה המלצות לחנויות ריהוט יד שנייה במלבורן (איזור St. Kilda East, Balaclava, Elwood)?
2. האם עם רשיון ישראלי אוכל לשכור וואן בכדי להעביר את הריהוט הזה במלבורן?
אשמח לכל מידע וקישור,
המון תודה מראש,
עופר.
(פירסמתי את הפוסט הזה גם בקבוצה בפייסבוק, מתנצל על הכפילות
)
שלום לכולם.
שמי עופר ואני ומשפחתי עוברים למלבורן בקרוב, מגיעים על ויזת PR.
אני אגיע בתחילת יולי על מנת לחפש לנו דירה ולעשות התארגנויות ראשונות. כחלק מההכנות בארץ התחלתי להסתכל על דירות במלבורן וניסיתי לפתוח פרופיל ב 1form ע"מ שאוכל להגיש אפליקיישן לדירות רלוונטיות. נתקלתי בכמה בעיות טכניות ויש לי מספר שאלות:
1. הטופס דורש היסטוריית שכירות. עד כמה היסטוריית השכירות שלי בישראל בכלל רלוונטית? בלי קשר לרלוונטיות, הטופס לא מאפשר למלא כתובת שאינה באוסטרליה או ניו זילנד. מישהו נתקל בזה? איך התגברתם בבקשה?
2. הטופס דורש ממליצים (references), אם הבנתי נכון. לא חושב שיש לי שני ממליצים שחיים במלבורן מספיק זמן ע"מ לתת המלצה. שוב, כיצד להתגבר על העניין?
3. יש למישהו דוגמא ל cover letter עבור דירה?
שאלות אחרות אשר אינן קשורות לטופס 1form:
1. יש למישהו בבקשה המלצות לחנויות ריהוט יד שנייה במלבורן (איזור St. Kilda East, Balaclava, Elwood)?
2. האם עם רשיון ישראלי אוכל לשכור וואן בכדי להעביר את הריהוט הזה במלבורן?
אשמח לכל מידע וקישור,
המון תודה מראש,
עופר.
(פירסמתי את הפוסט הזה גם בקבוצה בפייסבוק, מתנצל על הכפילות