עזרה בנושא דגים

• פותח הנושא Koda
  • פורסם בתאריך

Koda

New member
עזרה בנושא דגים

יש לי להקת דגי נאון באקווריום, אם אקנה דגי נאון נוספים האם הם יצטרפו ללהקה הקיימת?

faith2

New member
אני חושבת שכן...

לי היו דגים גדולים...של הבריכות, ולא הייתה שום בעיה של הסתגלות...אבל עדיף שתחכה לתשובה ממשהו שמבין יותר...

brose

New member
../images/Emo19.gif

כל חנות חיות שתמצא בה דגים, ישמחו לענות לך על השאלה הזאת, ואפילו להמליץ לך על סוגי דגים אחרים שיוכלו להסתדר עם הדגים הקיימים באקוריום שלך.

זיו25

New member
אני לא חושב שתהיה לך בעיה.

אני לא מאמין שהאקווריום שלך יתפצל לשתי מחנות וילחמו ביניהם. מה שכן חשוב, זה לעשות השוואת טמפרטורות מבוקרת , ולא לשפוך את הדגים לאקווריום מיד עם הגיעך הביתה. איך עושים השוואת טמפ´? את השקית עם הדגים שהבאת, אתה שם בתוך האקווריום שלך למשך כחצי לפחות, כדי שטמפ המים תהיה שווה, בין המים באקווריום למים בשקית. לאחר מכן, פשוט תעביר את הדגים מהשקית - לאקווריום. לא מומלץ לשפוך את המים מהחנות לתוך האקווריום שלך - אתה עלול לקבל צמחים, חלזונות ואף מחלות שיפגעו לך בדגים. בהצלחה! בברכה, זיו.

brose

New member
דגי קרב../images/Emo19.gif

דג קרב או בשמו המדעי הוא "דג בטה סיאמי". הוא נקרא כך משום שהזכר מאוד טריטוריאלי. אי אפשר להכניס דג אחר איתו. דג הקרב הוא דג יפיפיה עם שובל של זנב מהמהם. הוא קרוב משפחה של דג הזהב, ולכן אינו זקוק לתנאים מיוחדים, אף לא לחמצן, למרות שנחמד וכדי לשים לו צמח מימי, גם לחמצן, גם למסתור וגם לאכילה. בגלל התנאים הנחותים שהוא צריך למחייה, לצערי הרב בחנויות המחמד השונות מוכרים אותו בתוך בקבוקים צרים מאוד, בקוטר שיד קטנה יכולה להקיף - פשוט מזעזע. נסי להקריב מראה אל האקוריום ותראי מה קורה?!? הדג ינסה להתנגש במראה, או בעצם באקוריום... מקווה שעזרתי....

למעלה