עזרה בנושא דסילקסיה

swimmer

New member
עזרה בנושא דסילקסיה

רוצה להתיעצץ איתכם אם יש כאן מישהוא שמבין בענין.אני בן 19 ודיסלקט, כל חיי הייתי דיסלקט והורי שלחו אותי לטיפולים במשך 12 שנה.אני די מרגיש שהתגברתי על רוב בעיית הדיסלקסה אני קורא המון וגם עובדה שכתבתי הודעה הזאת בפורם(דבר שפעם לא הייתי מסוגל).עם זאת שהתגברתי על רוב בעיותי אני עדיין כתוב קצת בשגיות כתיב.פשוט קראתי את הספר של רון.ד דייוויס "המתנה של הדיסלקסיה" ושם כתוב על שיטה לשלוט באוריטנצייה ולהדליק את הדסילקסיה ולכבותה לפי הצורך. מספר שאלות יש לי בענין: 1)האם זה מתאים לאדם כמוני שעבד עם הרבה שיטות והתגבר על רוב בעיותיו. 2)האם אני לא מבוגר לשיטה. 3)יש איזה משישהוא שהתנסה בשיטה ומה הוא חושב בענין.

Diana M

New member
swimmer יקר שלום../images/Emo140.gif

וברוך הבא אלינו. אני מבינה כי כעת אתה חייל וכפי שאתה אומר על פי ניסוח ההודעה שלך בהחלט ניכר כי עשית דרך ארוכה ונראה אי אכן הצלחת להתגבר על מרבית בעיותיך בנושא. נראה כי אתה , הוריך ומי שעבד איתך עשה עבודה יוצאת מן הכלל ובהחלט מעודד ומרשים לראות את התוצאות. אישית, איני מכירה את השיטה. כך שלא אוכל לומר לך עד כמה זה עשוי לסייע לך. אך הייתי שמחמה לשמוע מדוע אתה חושב כי אתה זקוק לשיטה זו כעת? הייתי שמחה מאוד לשמוע כיצד אתה מסתדר עם בעיית לקות הלמידה בצבא. חג שמח ושנה טובה

swimmer

New member
אני חושב שאני זקוק לשיטה מפני

אני לא כל כך בטוח שאני זקוק לשיטה אני מתלבט לכן אני מתיעץ איתכם. למרות שהתגברתי על רוב הבעיות שלי. הכתב שלי הוא מגעיל ופה ושם יש לי שגיות כתיב אבל לכן ברוך השם שאני חי בדור של המחשב שכל משאני רוצה לכתוב אני יכול להדפיס. הסיבה שאני בודק את השיטה היא, שאולי כמו כל דבר בחיים היא תוכל לתרום לי עוד דבר טוב לכן אני שואל אנשים אם היא מתאימה לי. אם יש לך שאלות אשמח לענות. אם אני לא עונה זה משום שאני לא בבית. שיהיה לך יום טוב.

למעלה