עזרה בנושא הרצאה

ramonsegev

New member
עזרה בנושא הרצאה

שלום, שמי רמון אני מתכנן שיעור שבוע הבא בנושא השואה- ע"י הפלוידים. אמקד יותר את ההרצאה- זיכרון השואה ע"י הפלויד. אני רוצה להשתמש בקטעים מהסרט "החומה", אודה אם מישהו יוכל לעזור לי, לשאול את השאלות נכונות, קטעים מיוחדים או כל דבר שיוכל לעזור לי תודה מראש רמון

MilkShack

New member
אוקיי

אתה רוצה לקחת קטעים נבחרים מהסרט? אם כן, תיקח את In The Flesh ובכלל את כל הקטעים שכוללים האמר וכל זה. אני חושב שהכי טוב בשבילך הוא לצפות בסרט ולהחליט..

ramonsegev

New member
ראיתי את הסרט

אולי קטעים שתאירו את עייני, בכלל כל רעיון שאפשר להעביר איתו שיעור מעניין

באיזו מסגרת? מי הקהל - גילאים?

אפשר לבנות שיעור על פלויד ופשיזם, כאשר השואה היא חלק מזה. אפשר להשתמש ב"החומה" אבל גם באנימלז ובשירים מאוחרים שלהם (great day for freedom למשל). ואם אתה רוצה ממש להרחיב, אז אפשר להשתמש כמעט בכל מה שהם כתבו, בתור דוגמא להומניזם והתנגדות לפגיעה באנושיות. אבל זה תלוי בגילאים של הקהל, והרקע שלהם. האם תוכל לתת עוד פרטים?

אם כך, אתה יכול בהחלט ללכת בגדול

דהיינו, לא רק לתת שירים מ"החומה" כדוגמא לאנטי-פשיזם (אנטי-גזענות, אנטי-דיקטטורה, אנטי-אנטישמיות וכד'), אלא גם לתת את היצירה של הפלויד כולה כדוגמה להומניזם, לחיפוש אחר הקשר עם בני אדם אחרים. למשל, Echoes מדבר על כך במפורש; DSOTM כדוגמא לחיפוש משמעות בעולם מנוכר עם דרישות רבות מהאדם הפשוט, וכו' וכו'. מה דעתך?

למעלה