עזרה בנושא טיול קולינרי

השף רן

New member
עזרה בנושא טיול קולינרי

שלום לכולם, אני רן, שף צעיר אני מעונין לערוך טיול קולינרי באיזור הצפון בעוד זמן מה. אני צריך עזרה ויעוץ לגבי מקומות ששווא לבקר בהם. המקומות יכולות להיות : מסעדות (בכל הרמות), יקבים, בתי בד, חנויות מיוחדות לאוכל מיוחד, פאבים, בתי קפה, יצור גבינות, שוק, כול דבר שקשור לשוקולד, ............ כל מקום שעושה מכין או מיצר אוכל או משקה. הטיול יכול להתחיל מזיכרון או בינימינה וצפונה... תודה רבה רבה רן

qt1

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo141.gif המלצות ../images/Emo13.gif

היי רן מסעדות: 1.דיאנה - מסעדת בשר ערבית בנצרת , ברחוב הראשי במרכז העיר וגם שוק בהמשך... 2.יש בית בד עתיק בדיר חנא , בחלק העתיק של הכפר... 3.עראבה על הכביש הראשי , מסעדת כאן זמאן , עוף בטאבון , מאכלים מיוחדים ואווירה מיוחדת.(גם המחירים
) 4.הגלריה המקסיקנית ברקפת , בית קפה וחנות מתנות מאוד מיוחדת , שווה ביקור. 5.יודפת , מסעדה צרפתית גלילית נחשבת מאוד מיוחדת. 6.התאומות - מסעדה לבנונית בשכניה , מאוד מיוחד. 7.עין כמונים - חוות גבינות מיצור עצמי עם אווירה מיוחדת ונעימה. 8.במכמנים יש חביצת גבינה ,יש בתי בד.'דרך התנך אל הטבע&#39
אולי יש מידע באינטרנט?) 9. חומוס סעיד בעכו- מומלץ מפורסם , פתוח עד הצהריים עד שנגמרת הכמות ... 10.בכפר תבור - מוזיאון המרציפן מאוד מיוחד. 11. דבורת התבור -סמוך לכפר תבור , מקום חוויתי לכל המשפחה , יצור דבש וחנות שחבל"ז. 12.בת יער מסעדת בשרים - מומלצת מאוד. 13.דג על הדן.... אתה אולי מכיר? 14. צלע התבור - מומלץ. 15. שוקולד- בראש פינה יש מלא וטובים. QT

mikilk

Active member
המון מקומות

עכשיו באזור משגב, בסוכות ייתקיים בישובים יהודיים וערביים, פסטיבל הזית, בו בין היתר נפתחים בתי בד לקהל הרחב. יש מחלבה נחמדה עם גבינות צאן מעולות בגילון, המחלבה נקראת "הנוקד" אזור הכרמל ואחוזה בחיפה מלאים בפאבים נהדרים ברמה גבוהה מאוד. מסעדת פירות ים מעולה בחיפה - הזקן והים בשדרות בן גוריון וכמובן יש את אורי בורי המיתולוגי בעכו. מסעדה טובה על כביר כפר תבור - "סהרה". במושב מנוף במשגב יש מקום בו מכינים שוקולד - שחכתי כרגע את שמו... אם זה יהיה חשוב תודיע ואברר. יש לי עוד המון מקומות, רק תודיע אם אתה זקוק לאוד

mom of Ophrie

New member
אירוח אחר בחד נס

בחד נס (2 ק"מ צפונה מהכנרת, קרוב לאלמגור) יש את בתי האירוח של משפחת צור. גת ודני גרו 10 שנים בטוסקנה ופשוט ייבאו אותה לארץ. החדרים נהדרים והאוכל מצויין. יש ארוחות בוקר נהדרות בסגנון איטלקי, עם לחם שנאפה במקום, גבינות, סלטים ומאפים וכמובן קפה אמיתי. ארוחות ערב נעשות על פי הזמנה מראש והן טעימות ביותר. גת שלמדה עיצוב בפירנצה מקפידה על כל פרט. הכל באוירה חברותית רגועה ונעימה. מומלץ. אמא של עופרי.

למעלה