עזרה בנושא מצולעים

עזרה בנושא מצולעים

קוראים לי עומר ואני לא כתבתי כאן הרבה מאוד זמן אני בן עשר וביום ראשון הקרוב (23/4/06) יש לי תערוכת אוריגאמי בבית הספר ואני צריך מצולעים יפים אבל לא קשים וזה דחוף בבקשה תעזרו לי... בתודה מראש עומר.

mirigami

New member
הי עומר אם אתה חבר במועדון חובבים

תיצור איתנו קשר למרכז לאוריגאמי וננסה לסייע לך כל הכבוד על היוזמה! 03-7513483

מירי, אני אמא של עומר

הדיון לגבי התערוכה התחיל בחופש הגדול, בררנו איתך אז ובקשת 200 ש"ח לשעה על מנת לעזור לו. האמת היא, שמפאת תחביבו היפה של הבן שלי, הייתי אז - כפי שהסברתי בפירוט גם במשרדך וגם לך אישית בטלפון - במהלכים מתקדמים של לשכנע את בית התלמיד בבית ספרו לפתוח חוג ואולי להכניס תכניות מתקדמות יותר שלכם, שהרשימו אותי עד מאוד, למערכת החינוך כאן. כשהבנתי שלא תעזרו לו - ולו במעט - עצרתי הכל. עומר היה בחופש הגדול בסדנא שלכם ובתערוכה שהתקיימה בסביבתו, עם כל התלהבותו מהם, המרחק הגאוגראפי לא אפשר לו להצטרף בקביעות וה- attitude שלכם לא אפשר לי להביא אתכם אליו. מה שיכל להיות win win - הפכתם להפסד של כולנו. לא הייתי מזכירה את זה לולא הצעת לו שוב עזרה, ומחירה עימה...

mirigami

New member
לאמא של עומר

אני מעולם לא גובה סכום שכזה...(אלא אם ביקשתם מפגש עם פול ג'קסון...) ואם הבן שלך במועדון חובבים הוא יקבל סיוע ללא בעיה באחד מהמפגשים. אפילו אני אוכל לשבת איתו אבל אם הוא לא. אחת המדריכות של המרכז יכולה לשבת איתו בנפרד אבל זה עולה כסף מכיון שאני לא מבקשת מאנשים לעבוד בחינם. כמעט כל החברים במועדון חובבים גרים רחוק יש לנו חובבים שגרים בירושלים,חיפה ורמת הגולן המפגשים מתקיימים אחת לחודשיים בימי ראשון משעה 17.00 ועד שעה 19.00 אם האוריגאמי הוא תחביב עבור בנך זו השקעה שווה. עומר הוא לא התלמיד היחיד שעושה עבודה על אוריגאמי אנחנו מקבלים פניות וזו ההצעה עבור כל פונה אני חושבת שזה פייר. ואם איתי דיברת אולי גם הצעתי את הפורום הזה לשאלות והצעתי שהוא ישלח אלי שאלות במייל ואני אענה לו ההצעות שלי בתוקף. עומר יכול לפנות בשאלות גם לפורום הזה. בהצלחה!

למען ההבהרה - ביקשת גם ביקשת

ולא - לא בקשנו פגישה עם פול ג'קסון. אין לי בעייה לשלם על מפגשים אצלכם, אולם הם מחוץ לתחום המושב שלנו. כשהגענו בקיץ - שילמנו מחיר מלא ברצון. אני משערת שלולא הגישה שנתקלנו בה, היו השנה כבר מפגשים בעירנו. את הפורום עומר מכיר היטב, מזמן, וגולש בו לא מעט.

למעלה