עזרה בנושא תיק לנשיאת אופניים

עזרה בנושא תיק לנשיאת אופניים

שלום לכולם, בחודשים הקרובים אני אהיה חסר רכב ולכן הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה לרכוב כל יום לעבודה. מכיוון שבמקום עבודתי אין מקלחת, ואין לי רצון להיות מנודה חברתית, הרעיון ירד מהפרק, אך אני עדיין שוקל לרכוב חזרה מהעבודה הביתה, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אני מבקש המלצות ממי שיש לו נסיון בשימוש בתיקי אופניים לשם אריזתם בזמן שאני נוסע בתחבורה ציבורית/ טרמפ עם חבר. אין לי בעיה לשחרר את הכידון לצורך סיבובו והקטנת הנפח, אך אני מעדיף תיק כזה שלא יהיה צורך בפירוק הדוושות. בתודה מראש, אלעזר

IlanShacham

New member
לאוטובוס אין בעיה להכניס את

האופניים במלואם לתא המטען ( אוטובוסים בין-עירוניים).

אכן, באוטובוסים אין בעיה

אני נוסעת כל יום שלישי לעבודה עם האופניים שכן יש לי אימון אחה"צ. אני מכניסה את האופניים בבוקר לתא המטען של האוטובוס ואין שום בעיה עם זה. ברמת עיקרון העלות זה חצי כרטיס, אך יש פעמים רבות שהנהגים לא מעודכנים לגבי הצורך לגבות חצי כרטיס על האופניים ולכן הם לא מבקשים תשלום. זה מאד נח ולא בעייתי.

יורם חן

New member
יש גם תיקים יעודיים אצל רם גולמביק

חנות ציר מרכזי באזה"ת נתניה

אילן, אני לא נוסע באוטובוסים בין

אלה באוטובוסים עירוניים/מוניות/חבר בעל רכב קטן במיוחד. חשוב לי שהם יהיו ארוזים כי אני בטוח שאם הם לא יהיו, אני אגיע עם ביגוד משומן לעבודה. אני אבדוק את התיקים היעודיים, תודה

IlanShacham

New member
אל תתיאש כל כך מהר מעניין המקלחת

תבדוק מסביב ועוד תגלה מציאות - האדון פיש הנכבד, לדוגמא, סבר אף הוא כי אין לו מקלחת בעבודה, עד שיום אחד שאל את אב הבית וגילה שבמשרד ממול יש מקלחת, ומאז חייו השתפרו לאין ארוך. אז כדאי להסתכל מסביב ולשאול אולי במשרד ליד יש? אולי יש איזה אולם ספורט בסביבה. אם לא מצאת עדיין אל תאבד תקווה. אצלי בעבודה לא היתה מקלחת, רק איזה הכנה למקלחת, שנמצאת, מכל המקומות, דווקא במטבחון. התקנתי שם מכשיר אטמור (מקלחון שמחמם את המים בזמן אמת), 450 ש"ח כולל התקנה (על חשבון המעביד
), הוספתי עוד כמה שקלים בשביל נעילה לדלת (אני מאלה שלא נעים להם שמכינים קפה לידם בזמן שהם מתקלחים... לך תבין), והנה אני מאושר. אז תסתכל מסביב טוב טוב במשרד אם יש מקום אפשרי להתקנה. האופציה האחרונה, שהייתה כתבה בBicycling על אדם שמשתמש בה, היא לנקות את עצמך במגבונים לחים. אופציה זו איננה מותאמת במיוחד לארצנו, אבל אם הדרך לא ארוכה מדי, אתה יוצא מוקדם בבוקר ורוכב באיזי, אולי תוכל גם להשתמש בה. שיהיה בהצלחה.

dugalgali

New member
אתה מוזמן לאמץ את הפיתוח האחרון שלי

אמנם שרפתי על זה שני סופי שבוע אבל התוצאה בהחלט מצדיקה את עצמה! בנוסף למיתקן עצמו שהוא קל מאד לפירוק והרכבה, אני נושא עמי תמיד (בתיק צד קטן) סבון, שמפו, מרכך, כלי גילוח, מגבת, בגד ים, חלוק רחצה, חליפה קלה ליום יום, חליפת ערב רשמית, נעלי הליכה נוחות, מטריה, פנקס, עט, ערכת קפה ודרבוקה, כך שאני באמת מרגיש מוכן לכל אירוע!

RockhopperJudy

New member
1000000../images/Emo47.gif

זו המצאת המאה! בטח האנרגיה סולארית וקינטית גם יחד, ידידותי לסביבה, גם חסכוני גם אסטתי וגם הגייני, ועד כמה שאני מבינה גם מלווה בזמר! אתה מביא את המכשיר איתך לכל רכיבה? או שצריך להזמין באופן מיוחד? וגם: סוף סוף יתכן השילוב האולטימטיבי של רכיבה + שחייה בים. מחר???? יהודית

היי אבי, איך ידעת שאני

מתכוון להחזיר את אופני KONA הישנין שלי לפעילות למטרה זו? בקשר לדוד שמש, אם זה לא כחול לבן
אני לא קונה.

dugalgali

New member
פשוט מאד...

רק ל-KONA יש צנרת שמתאימה גם למים חמים
ותנוח דעתך - הדוד והקולט הם כחול לבן למהדרין !!!

אילן, נתת לי שבב תקווה ../images/Emo140.gif

בקשר לאפשרות מקלחת, אך זו נגוזה די במהרה, כאשר התברר שאין מקלחת בכל הבנין בו אני עובד.
עכשיו מנסים לברר לי האם יש מקלחת באחד הבנינים הסמוכים אלינו ואם כן אולי אוכל להשתמש בה. בכל מקרה תודה על העצות.

למעלה