עזרה בנושא תירגום

viko222

New member
עזרה בנושא תירגום

שלום אני רוצה להקליט ניצול שואה שאיבד את כל משפחתו באושווץ' הניצול לא דובר עיברית ברמה טובה וקשה לו לדבר בעיברית הייתי רוצה להקליטו בשפה שהוא מדבר,הוא מדבר רומנית או הונגרית אם אני לא טועה מישהו יודע איפה יכולים לעזור לי לתרגם? או מישהו שיודע את אחת השפות האלה ברמה טובה יהיה יכול לעזור לי? שבת שלום

תחילה תקליט, - אח"כ תחפש

לאחר שתהיה בידך הקלטה - בשפה זו או אחרת - תוכל למצוא מתרגם. אבל כיצד הנך מדבר עמו? הרי שאלה מביאה לתשובה ותשובה גוררת שאלה ואתה זקוק לאדם שיוכל לדובב אותו. כיוון שכך, ציין את השפה ואיזור המגורים ואולי יבוא עזרך.

viko222

New member
בגלל הקושי של התיקשור

אני מדבר יותר עם אשתו שהיא דוברת עיברית

viko222

New member
אני גר בנתניה

אתה באמת צודק שאלה מביאה לתשובה וכו'... אם מישהו יהיה מוכן להתנדב לעזור לי בזה אני אשמח

deebeebee

New member
ישנם מוסדות שעוסקים בזה

ולהם צוותי מראיינים (בשפות שונות) וצלמים. אולי כדאי שתפנה אליהם באזור מגורי הניצול.

viko222

New member
באמת?לא שמעתי על זה אפשר מידע?

אפשר מידע על אילו מסודות היכן הם נמצאים אם זה בהתנדבות וכל פרט מידע יעזור לי תודה

מדוע לא האשה?

הנך כותב שהקשר שלך עמו הוא דרך אשתו, הדוברת עברית. האין זו הכתובת הטובה ביותר? מדובר בנושא רגיש שייתכן ותהיה לו רתיעה לדבר עליו או על כולו עם אדם אחר. נראה לי שבן משפחה הוא האדם המתאים ביותר.

viko222

New member
היא לא תסביר מילה במילה

היא גם מאוד מבוגרת ולא תסביר מילה במילה . אני מעדיף מישהו קצת יותר צעיר כדיי שיהיה לו יותר כוח לפרש.

deebeebee

New member
שולחת לך מסר---

עם שמה ומספר הטלפון של מתאמת תיעוד העדויות שלנו.

למעלה