עזרה בנושא תכנון מסלול מלוס אנג'לס

• פותח הנושא nfwo
  • פורסם בתאריך

nfwo

New member
עזרה בנושא תכנון מסלול מלוס אנג'לס

בוקר טוב,
טסים ל 19 יום (נטו) עם תינוק בן שנה וקצת.
נחיתה 27.8
נוחתים בסן פרנסיסקו, ניהיה בעיר 3 ימים מלאים ואז נרד עם כביש 1 (נעביר איתו 2 לילות) לכיוון לוס אנג’לס..בלוס אנג’לס מתעדים להעביר 2 לילות ומפה זקוק לעזרתכם :)
כעת יש לנו 7-8 ימים מלאים עד הרגע שאנו אמורים להגיע לניו יורק, בניו יורק רוצים להעביר 2 לילות לכן מבחינת התכנון ב 12.9 אנו רוצים להיום בניו יורק.
אנחנו ממש ממש רוצים לנסות ולשלב בטיול הזה איזה יעד פיקנטי – ניו אורלינס.
האם ריאלי לעשות את הנסיעה מלוס אנג’לס עד לניו אורלינס ברכב? לפי גוגל זו נסיעה של 27 שעות. חשבתי לחלק אותה ל 6 ימים בערך, כל יום לנסוע קצת ולעצור בדרך בנקודות עיניין באריזונה ובטקסס- להיות לפחות יומיים בניו אורלינס ומשם לטוס לניו יורק.

אשמח לכל דעה ועזרה בנושא !
תודה

ANZ1

New member
זה לא "כל יום לנסוע קצת"

30 שעות לפחות (הנסיעה היא אף פעם לא במסלול הכי קצר, וכבר עכשיו לפי גוגל אי אפשר לעשות את המסלול של ה27 שעות כי יש כבישים חסומים בגלל עבודות בכביש)) לחלק ל6 זה 5 שעות ביום,,
אתה מדבר על נסיעה כל יום רק במסלול של 5 שעות ועוד שעתיים של להגיע בתוך הערים (אתם הרי בכל מקום תרדו מהכביש המהיר תכנסו לערים, ולטייל בכל מקום),
אתה מדבר על לפחות 7 שעות נסיעה ביום ברכב עם תינוק, שאין לו בעיה להיות עם ההורים שלו כל היום, אבל הוא מאד לא יאהב לשבת בכיסא שלו ברכב 7 שעות, ילדים בגיל הזה אחרי שעתיים בכיסא ברכב יתחילו לצרוח.
7 שעות נסיעה ביום זה לא קצת לנסוע, זה הרבה מאד.
מה גם שסביר שיהיה לכם לפחות יום אחד פחות, כשאתם מגיעים לעיר מטיסה ארוכה, ביום הראשון אתם לא עושים כלום,
וכשמטיילים עם תינוק הכל יותר לאט,
וכמשטיילים עם תינוק תרצו להיות כל יום בחדר במלון מהערב לפחות 12 שעות בחדר (וסביר 13-14), נוסיף 7 שעות נסיעה, לא ישאר זמן לטייל, תוסיף יום יומיים בכל יעד, עם תינוק לא רצים לשום מקום.
אני הייתי ממשיך מלוס אנגלס לסן דייגו ואז רק ללאס וגאס, אריזונה ואולי טקסס.
לא הייתי עושה את המסלול הכל כך ארוך הזה בזמן שיש לכם, הרי המטרה זה לא לנסוע, אלא להיות במקום אחד ולטייל בו.

nfwo

New member
ראשית תודה על התגובה המפורטת ANZ1 !

שנינו היינו כבר בוואגס, והחלטנו לוותר עליה הטיול הזה..
אם נוותר על להגיע לניו אורלינס, שאולי באמת מרוחקת מידיי..
ובכל זאת נרצה לתת גיחה למקום קצת אחר מהחוף המזרחי\מערבי.
האם היית ממליץ לנסוע לכיוון אריזונה\ניו מקסיקו ומשם לטוס לניו יורק?
לא להרחיק עד לואיזיאנה..

תודה שוב

דניאלה1311

Active member
מנהל
אריזונה וניו מכסיקו באוגוסט תחילת ספטמבר?
מבחינת מזג אוויר ובעיקר לגבי התינוק, לדעתי ממש לא מומלץ. היובש שם נוראי,
החום חורך כל דבר. אילו הייתם לבד, מילא אבל עם התינוק ממש מיותר מה גם שבניו מכסיקו אין כל כך הרבה מה לראות והמרחקים עצומים. באריזונה בחלק הצפוני יותר יש מקומות אבל למעניינים ביותר צריך להזמין תור חודשים מראש (קניון האנטילופ למשל).
&nbsp
בגדול הטיול כפי שתוכנן ממש לא ריאלי. זה תפסת מרובה לא תפסת. אתה רוצה לטייל בסן פרנסיסקו, ואח"כ בכביש 1 לכיוון ל.א.? בסדר. ניו אורליאנס? חפש טיסות זולות. אם תחפש עכשיו יש סיכוי שתמצא עדיין משהו סביר. לנהוג לשם זו דרך איומה, ארוכה וברובה משעממת נורא. תשהו בניו אורליאנס יומיים ואז טוסו לניו יורק (הייתם בוושינגטון?) לא ברור לי כמה ימים תכננתם ל-NY אבל תכננו כך שתהנו בניו יורק. לדעתי גם תהיו די רצוצים אחרי מסע כזה עם כל יומיים מלון אחר ותינוק קטנצ'יק שצריך גם קצת יציבות בכל הבלאגן.

ANZ1

New member
אתם לא צריכים לוותר על ניו אורלינס

תעשו טיול יסודי ואיטי בקליפורניה שמאד נוחה לטיול, מאד נוחה לעצירות ומלאה בחוויות,
ואז תחזירו את הרכב בסן דייגו ותטוסו לניו אורלינס, תהיו כמה ימים בניו אורלינס בלי רכב אלא רק בתחבורה ציבורית בעיר, ואז תטוסו לניו יורק,
ושוב, עם תינוק לא רצים, אפשר לעשות הכל, כולל טיולים רגלים וכל חוויה אחרת, אבל לאט,
סביר שתרצו להיות כל יום במלון אחר הצהריים, עד הבוקר המאוחר מאד, גם להיות עם התינוק, גם לנח וגם להיות שניכם.

nfwo

New member
תודה שוב על התגובות,

אז בתקופה זו של השנה לוותר על אריזונה כליל?
אני באמת חושב (מנסיוני בטיסות קודמות) ש-3 ימים מלאים בסן פרנסיסקו, וכן 3 ימים מלאים בלוס אנג'לס מספיקים בשביל לטעות מהדברים הפופלארים של הערים הללו..
&nbsp
אם נטוס ישירות מלוס אנג'לס (אגב- למה רשמת להחזיר את הרכב בסן דייגו ולא בלוס אנג'לס) לניו אורלינס יהיה לנו שם מעל 6 ימים נטו, לטעמי יותר מידיי וכן אפשר לשלב משהו נוסף, לא ?
&nbsp
תודה !

nfwo

New member
ויותר חשוב- טיסה מלוס אנג'לס לניו אורלינס תחייב טיסה נוספת

מניו אורלינס לניו יורק...גם יקר וגם חוויה פחות נוחה עם תינוק.
אולי כן שווה לנו למצוא יעד פיקנטי אחר (לא אריזונה, לא ניו אורלינס) שבמרחק נסיעה נוח מלוס אנג'לס ומשם ניקח טיסה פנימית אחת לניו יורק

ANZ1

New member
העלות של הטיסות נמוכה ושולית

טיסה מלוס אנגלס לניו אורלינס עולה 140 דולר
טיסה מניו אורלינס לניו יורק עולה 60 דולר
200 דולר לאדם מבוגר, זה עלות שולית ויותר זולה מכל אופציה אחרת.
דווקא עדיף 2 טיסות פנימיות קצרות מטיסה אחת ארוכה או נסיעה ברכב,
בן האפשרויות שלך טיסות קצרות זה האופציה הכי זולה.
ומדובר על כל טיסה של 3-4 שעות, זה פשוט וזול,
ולגבי סן דייגו, אם כבר עושים טיול מקיף בקליפורניה שווה לטייל יומיים בסן דייגו היא הרבה יותר כיפית ואנושית מלוס אנגלס לדעתי
זה מה שאני הייתי עושה במקומך.

nfwo

New member
הבנתי, ובכל זאת אם היינו רוצים לקחת טיסה פנימית אחת

מלוס אנג'לס למקום אחר יותר מזרחה, בו אפשר לעשות נסיעה של נאמר עד 10 שעות סה"כ לניו-יורק. איזה יעד היית ממליץ? לאן היית טס במקומנו ? למשל יעד כמו קנטאקי?
&nbsp
&nbsp

nfwo

New member
קנטקי פשוט נשמע סקסי

מדוע לוותר על הנהיגה ?

דניאלה1311

Active member
מנהל
אם תמחק את המילה האחרונה שכתבת בנושא
ההודעה שלך אולי תוחזר לפורום. התפוז שולל מכל וכל שימוש במילים שמרמזות על .....מילה אסורה.... מדוע לא לנהוג? 1228 ק"מ עם עצירות יומיים נהיגה בכבישים עמוסים מאד בחלקם קרא כאן: https://www.trippy.com/distance/New-York-City-to-Charleston-SC

nfwo

New member
הבנתי, תודה ! אז בכל זאת זה 2 טיסות פנימיות..

רק בגלל שכתבת שתשמחו לכל דעה ועזרה בנושא.

טיילתם כבר טיול ארוך עם התינוק?
מנסיוני, קשה מאוד לנסוע נסיעות ארוכות עם תינוקות בגיל הזה. צריך המון עצירות, ועדיף שלפחות בחלק מהן יהיו מתקני משחקים ו/ או מרחבים להתרוצץ.
רוב הקטנטנים מרגישים חוסר ביטחון כשעוברים כל הזמן ממקום למקום, הם בוכים הרבה, ובאופן כללי לא מאפשרים הרבה הנאה מהטיול.
טיול כמו שאתה מתאר אפשר לעשות בעיקר בגיל צעיר יותר, לפני שהם מתחילים לזחול.
זה הגיל לשהות בכפר נופש, ולטיולי כוכב.
הטיול עצמו נחמד, הייתי שוהה יותר זמן בסן פרנסיסקו,מתכננת בקפידה את העצירות בכביש 1, ולא בטוחה מה אתם רוצים לעשות בלוס אנג'לס המאוד משעממת בעיני.
סן דייגו מקסימה, ובמקומכם הייתי ממשיכה עד אליה.
על כל האיזור המידברי הייתי מדלגת בעונה הזו בשנה, וטסה לצפון מזרח.
אולי הייתי טסה לבוסטון, וממנה נוסעת לניו יורק.

nfwo

New member
תודה על התגובה רזאי1 ,

בלוס אנג'לס ניהיה לילה אחד בלבד, הבנתי שלא נוכל ללכת ליוניברסל סטודיו עם תינוק בן שנה, רוב המתקנים לא מתאימים, הכל עם תורים ארוכים וכו'.. ככה שקצת שדרת הכוכבים, קצת ווניס ביץ' ולהמשיך הלאה..
אם בכל זאת נרצה באיזור המערבי יותר, נסיעה מלוס אנג'לס לקולרדו (כ-14 שעות) במהלך 5 ימים זה משהו שאפשר יהיה לעשות עם תינוק?

דניאלה1311

Active member
מנהל
המשפחה נסעה עם רכב וגרר קטן (Uhaul)
מדיוויס שזה צפון קליפורניה ולא מ- ל.א. שזה הדרום, יומיים עד שהגיעו לקולורדו
(זו לא היתה התחנה האחרונה בדרך) נסעו עשר שעות ביום עם הפסקות כמובן.
&nbsp
מלוס אנג'לס לדנבר זמן נהיגה רצוף הוא 16 שעות ולא 14 שעות כאשר המהירות חייבת להיות 110 קמ"ש.
אני חושבת שעם התינוק לא תצליחו לעשות זאת בפחות מ-3 ימים וזו השערה אופטימית. בהחלט יש מה לראות בדרך. עשה חיפוש לפי המילים
Driving from Los Angeles to Colorado (or to Denver) ותראה אם בא לכם.
&nbsp
יתכן, כמו שרזאי כתבה מעלי ואני מסכימה לכל מילה שכתבה, שעם תינוק זו יכולה להיות נסיעת סיוט של בכי וצעקות וחוסר מנוחה של התינוק ושלכם.
&nbsp
אבל, עושה רושם שמה שלא נגיד לך אתה החלטת שאתה רוצה לנהוג את המרחקים הענקיים האלו, ומחפש דרכים לפרוק את הרצון הזה, אז סע לשלום כמו שאומרים. תחזור עם התובנות שלך ונשמח ללמוד מהן למרות שלרובנו כבר אין תינוקות יותר.
&nbsp

nfwo

New member
חחחחחחחחחחח זה רק נראה מהצד שאני מתעקש :)

כיוון שזו פעם ראשונה שלנו אני באמת מנסה להבין וללמוד משמעות של נסיעת 16 שעות. אומנם אנו מכירים את התינוק שלנו ובנסיעות הארוכות שעד היום עשינו (לא מעל 3-4 שעות) הוא היה ממש רגוע ... אבל כמובן דברים שם כנראה יראו אחרת..
תודה רבה !

ANZ1

New member
יש הבדל גדול בן נסיעה חד פעמית בישראל

לירושלים / חיפה או באר שבע שעשיתם
לבן נסיעה יום יומית,כמה פעמים ביום, התינוק כשהוא לא ישן, הוא מהר מאד יבין ויתחיל לצרוח,
ואז תמצאו את עצמכם בשום מקום עוצרים בצד כי הוא צורח בלי הפסקה .

אני לגמרי מסכימה עם כל הנאמר מעליי. אנחנו עשינו בקיץ האחרון
טיול בחוף המערבי של ארה"ב, שכלל לעתים בלית ברירה גם נסיעות ארוכות מאוד של 5-6 שעות , עם עצירות מדי פעם. נסענו עם בני 13 ו-9, שהעסיקו את עצמם עם טלפון, אייפד, חוברות תשבצים, ספרים ומוזיקה ,ועדיין זה לא היה קל במיוחד לאף אחד מאיתנו, ומאוד הקפדנו לא לעשות נסיעות כאלו יום אחרי יום. היו ימים שמלכתחילה תוכננו כך שיהוו פשוט אתנחתא מהנסיעות.
אני ממש לא מצליחה לדמיין אותנו עושים את זה עם תינוק בסל קל/כסא בטיחות, שלא מסוגל להעסיק את עצמו שעות ארוכות כל כך, שלא יישן כל הנסיעה (אחרת הוא לא יישן בלילה, גם לא נראה לי כיף גדול), ומן הסתם יאבד סבלנות תוך חצי שעה-שעה לכל היותר של נסיעה רצופה.
אני חושבת (בתור אמא לילדים גדולים, שהיו גם תינוקות בעברם
) שעם כל הרצון לעשות "טיול גדול" בארצות הברית, זה לא הזמן ושיהיה לכם עדיף לצמצם את עצמכם לאיזור גיאוגרפי נתון. אחרת אני חוששת שיהיה לכם קשה להנות באמת.

למעלה