עזרה בניהול תקציב.

s h e m 5

New member
עזרה בניהול תקציב.

פיני שלום. קודם כל בהצלחה הערב במשחק. הייתי מבקש את עזרתך ביציאה מהמינוס התמידי שלי. אני פרשתי לפני 14 חודש כאזרח עובד צהל לאחר 33.5 שנים. אני מקבל פנסיה חודשית של 5300 שח נטו ורעייתי עובדת בעיריה ומרויחה כ-3800 שח. לצערי אני תמיד במינוס וכל פעם אני מושך מעט מהכספים שקיבלתי בפרישתי ובשנה האחרונה משכתי כ-70000 שח. הייתי מבקש את עזרתך בכדי לאזן את תקציבי. אך בקשה קטנה לי אליך איני רוצה להיחשף בטלויזיה, האם זה אפשרי? איני רוצה שבעד שנה שנתיים אשאר גם ללא הכסף ששמור לעת צרה וזיקנה ואזי יהיה מאוחר. אני בן 56 גר במיתר נשוי+4 ילדים ו2 נכדים. מחזיק 2 מכוניות וחי חיים טובים. מחכה בקוצר רוח לעצותיך. בתודה מראש מימון שמעיה טל. 0524603188+086518719 הטלפון בבית הוא גם פקס.

motco100

New member
הצעה...!

להכין רשימה של כל ההוצאות החודשיות /שנתיות הידועות ואז להתחיל לראות היכן אפשר לקצץ 20%,30%50% ויותר אחזקת שני רכבים אומר הוצאה של כ2000-3000 ש"ח בחודש כך שצמצום רכב אחד יקטין את ההוצאה ב1000-1500 ש"ח לפחות כנ"ל בכל מיני הוצאות שנראות זניחות אבל מצטברות להוצאה כבדה: פלאפונים,מזון,וכו' אגב אסור לך למשוך מכספי הפנסיה אלו הם כספים שלא ישובו! בהצלחה

תשובתי

אתה מרוויח לא רע אבל לא סיפרתה לנו כמה פרטים חשובים למשל: אתה עוזר לילדים שלך בכסף? יש לך משכנתא? יש לך ילדים שגרים בבית ואתה תומך בהם? אתה אולי זקוק לתרופה יקרה? בלי לדעת את זה קשה לי לשפוט

דרינוש

New member
הצעה

דבר ראשון, אני מציעה להסתכל על ההוצאות שלך כבן אדם זר. ולחשוב: האם הכל הכרחי? שנית, תמכור אוטו אחד. ודבר הכי חשוב - מעכשיו אין כסף קטן. כל שקל זה כסף גדול.

למעלה