עזרה - בניית אריזה

y segal

New member
עזרה - בניית אריזה

שלום, אני התחייבתי לפרוייקט שבו אני אמורה לעצב ולבנות דוגמאות של אריזות שונות עבור חברה המתמחה בייצור אוכל לכלבים/חתולים. עם העיצוב אני מסתדרת (פחות או יותר), החשש שלי הוא איך אני איצור (פיזית) את האריזות עצמן. במיוחד הגדולות (6 ק"ג/ 3 ק"ג של אוכל). אשמח לקבל כל ראיון, לינק לאתר או ספר מומלץ שבו יש הדרכה כלשהי כיצד לקפל את הנייר/דופלקס/קרטון בצורה הרצוייה. אני אובדת עצות ומועד ההגשה מתקרב... תודה רבה

G2D2

New member
את כמובן לא מדברת על ייצור סדרתי בעצמך

הרי זה לא ריאלי. את מתכוונת לייצר מוקאפים או מודלים של האריזות כדי להמחיש ללקוח את המוצר ותפקודו. יש לך שתי אופציות: 1- אם סגרת איתם שאת מקשרת אותם לחברה שתייצר את האריזות, הייתי מציע לך לחפש אחת כזו ולבקש דוגמאות תוך הבטחה לייצר את כל הכמות אצלם. אם הם רוצים תשלום על הדוגמאות תדאגי לסגור איתם שזה יתקזז עם העלויות הסופיות. 2- אם סגרת איתם שאת רק מעצבת את האריזות והם דואגים לכל השאר, אני מקווה שבתמחור שלך חישבת ייצור מודלים ואז תוכלי לפנות לחברה שמייצרת אריזות ולשלם להם שייצרו עבורך מודלים. במידה ולא תימחרת מודלים, אין לך ברירה אלא לעשות אותם בעצמך ואז הם כמובן ייראו כמו עבודת יד. בכל אופן אני מציע לך לשתף את הלקוח בבעיה (במידה והיא עדיין קיימת לאור מה שכתבתי) ובמידת הצורך לבקש שישלם את הפערים. מניסיוני הם מסכימים, ואם לא, את הפרויקט הזה תעבדי בחינם ותלמדי לפעם הבאה. בהצלחה.

למעלה