עזרה בניסוח שאלה ובחירת קלפים

FrenchVanilla

New member
עזרה בניסוח שאלה ובחירת קלפים ../images/Emo9.gif

בוקר טוב לכולם! אני וחברי ניפרדנו לפני כחודשיים אחרי מע' יחסים ארוכה ואוהבת. נשארנו בקשר לאחר הפרידה, ולאחר כמה זמן הרגשתי כי אני צריכה קצת זמן לעצמי וביקשתי ממנו לנתק את הקשר לשבועיים (בשבילנו זה נורא קשה כי אנחנו רגילים כבר 4 שנים לדבר כל יום ולהפגש וניתוק טוטאלי הוא די דרמטי). עוד יומיים חלפו להם שבועיים ואני רוצה להייעץ עם הקלפים האם נכון לי להמשיך עם הניתוק לעוד שבוע/שבועיים או שלחזור להיות איתו בקשר... אשמח אם תוכלו לעזור לי לנסח שאלה ולבחור פריסת קלפים מתאימה... המון תודה!!

batgalim

New member
בוקר טוב פראנצ' ונילה

1 - האם 2 - נכון 3 - וכדאי 4 - לי 5 - לחזור להיות בקשר 6 - עם איקס 7 - בחודש הקרוב? + קלף סיכום

batgalim

New member
פריסת שאלה

תכנסי לאתר של אורי רז - הלינק נמצא בראש העמוד. תבחרי באופציה של פריסת שאלה, וכן את מספר הקלפים - ללא קלף הסיכום שיוצא באופן אוטומטי. תרשמי בהמשך השרשור אילו קלפים יצאו - בדיוק לפי הסדר.

FrenchVanilla

New member
תוצאות הפריסה:

שאלתי: האם נכון וכדאי לי לחזור להיות בקשר עם X בשבוע הקרוב?, אלה הקלפים שיצאו לפי סדר מימין לשמאל: 3 חרבות, אביר החרבות, אס המטות, אס הגביעים, נזיר, שתי חרבות, האיש התלוי קלף סיכום: אביר המטות המון תודה!!

batgalim

New member
הי ונילה ../images/Emo140.gif

אני חייבת לשאול - מי יזם את הפרידה? נראה לי שאת עדיין אוהבת את חברך אך יש לך שיקולים נוספים מעבר לצד הרגשי לגבי הפרידה ממנו. לחזור להיות איתו בקשר אומר שתצטרכי לגייס המון אנרגיה וכוחות, הפגישה איתו תגרום לך לחשוב שוב מה גרם לך להפרד ממנו או - אם הפרידה באה ממנו, לנסות להבין מדוע הגיע למצב בו החליט מה שהחליט. לגבי הכדאיות - באם תחזרו להיות שוב בקשר, יש סיכוי רב שהקשר יתפתח מעבר לדיבורים... יכול להיות שתחזרו לרומנטיקה שהיתה קיימת לפני הפרידה, דבר שיאלץ אותך לוותר על הסיבה והדרישות שהביאו לפרידה.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo185.gif ונילה

האם - 3 חרבות נכון - אביר החרבות וכדאי - אס המטות לי - אס הגביעים לחזור להיות בקשר - נזיר עם איקס - 2 חרבות בחודש הקרוב - התלוי סיכום: אביר המטות נראה כי את מראש שוללת את האפשרות של החזרה בינכם. החזרה בינכם תעשה לך אולי טוב, אבל לא נראה שזה מה שהוא מעוניין.. את תחזרו להיות ביחד, ייתכן שיהיו דברים שתיאלצי לוותר עליהם. הקשר עצמו לא נראה חיובי במיוחד.

FrenchVanilla

New member
כתבתי הודעה ממש מפורטת, ונמחק../images/Emo10.gif

אז שוב בקצרה... צליל - מס' שאלות לגבי פרשנותך - דבר ראשון שאלתי לגבי שבוע ולא לגבי חודש...סתם תיקון קטן
, ודבר שני - אני קצת לא מבינה מפירושך האם התייחסת לקשר רומנטי או ידידותי? בעיקרון, כחודש לאחר הפרידה, שבה סיכמנו שנמשיך, או לפחות ננסה להמשיך, להיות ידידים הרגשתי שאני רוצה קצת זמן לעצמי (הוא זה שנפרד) וביקשתי ממנו ניתוק לשבועיים. השבועיים אמורים להסתיים מחר ואני מתלבטת האם לחזור להיות איתו בקשר - ידידותי! - או לקחת עוד זמן, כשבוע לעצמי. השבועיים האלה עשו לי מאוד טוב, מרגישה שהרגשות שלי התייצבו ובניתי לי שוב קרקע מוצקה לעמוד עליה, אבל מצד שני יש עדיין את הפחד שהיא לא מוצקה מספיק... אני אכן מאוד אוהבת אותו, כפי שאמרה בת גלים, יש ביננו קשר מאוד חזק ותמיד היה (ולאו דווקא במובן זוגי). צליל , האם לפי מה שאת רואה הוא לא מעוניין בחזרה לקשר ידידותי?? (קצת סותר את הממצאים בשטח, הוא שולח לי הודעות שאומרות כמה קשה לו
), בנוסף יש לציין שאנחנו לא ניפגשים ולא מדברים טלפונית אלא הקשר שלנו כרגע (כמובן, לפני שהחלטתי על הניתוק) הוא וירטואלי, ודרך הודעות בנייד. אודה להסבר יותר רחב, והמון המון תודה על הפרשנויות!!

צ ל י ל 8

New member
ננסה בצורה אחרת

"נכון" = זו ההחלטה שלך בלבד אם זה נכון עבורך או לא. "כדאי"=ייתכן וזה יתן לך חשק מחודש, רעיונות חדשים איך לגרום לקשר להמריא. "לי"=יתכן וזו תהיה התחלה חדשה רומנטית עבורך, תלוי איך הקשר ימשיך בינכם. "לחזור להיות בקשר"=זהו שכאן זה בעייתי. יכול מאוד להיות שהנזיר מראה את הקשר בינכם שהיה עד עכשיו במצב של המתנה, של התרחקות וחשיבה של כדאיות. "עם איקס"=אין כאן קלף שמראה על אהבה או על רצון לחזור לקשר הרומנטי שהיה בינכם. את היא זו שרוצה לחזור יותר ממנו. קחי את זה בחשבון. ייתכן והוא לא אמיתי כלפייך. "בשבוע הקרוב"=שבוע של ויתורים על הקשר. סיכום-יכול להיות קשר טוב, אבל לא מבטיח במיוחד בנושא רומנטי. זה קשר שיהיה צורך להתחיל הכל מהתחלה. בחירה שלך. מה את מרגישה?

batgalim

New member
הי ונילה

בהמשך למסר שלך - אני מסכימה עם צליל, הכדאיות במקרה זה היא ההחלטה שלך ושלך בלבד. תקראי מה שצליל כתבה - תצטרכי לותר ולהתפשר, ולא בטוח שהבחור אכן אמיתי בכל מה שהוא אומר לך.

FrenchVanilla

New member
תודה לכן...

הוא לא אומר לי שום דבר ולא משלה אותי בכלום... הוא מודע לזה שהוא מבולבל כרגע ולכן לא רוצה לסחוב אותי לקשר, קשר רומנטי זה לא הנושא שממש עומד על הפרק כרגע, אלא רק קשר ידידותי. לצערי, עדיין לא הצלחתי להגיע למסקנה והחלטה האם לחדש קשר או לא, אך בהחלט אקח את דבריכם בחשבון! שיהיה לכם סופ"ש ניפלא!!! ושוב תודה...

blackcat2

New member
מבקשת לתת פרשנות נוספת../images/Emo42.gif

האם - 3 חרבות נכון - אביר החרבות וכדאי - אס המטות לי - אס הגביעים לחזור להיות בקשר - נזיר עם איקס - 2 חרבות בחודש הקרוב - התלוי סיכום: אביר המטות הי אני חושבת שיש לך רגשות מאד חזקים כלפי הבחור שלך (אס הגביעים) אולם את מצויה בשלב בו את מבקשת להרהר על חייך ועל הקשר הרומנטי בינך לבינו. את זקוקה לזמן לעצמך ואני חושבת שאת חשה כי החזרה לקשר עם הבחור בנקודת הזמן הנוכחית עשויה להתנגש עם תוכניתך הראשונית להרהר בענייניך ללא "הפרעה". (הנזיר) לדעתי את מבינה כי באם תשובי לחדש את הקשר עם הבחור את עלולה להגיע למעין סחרור שלא תוכלי לעצור אותו. (אביר החרבות). שימי לב לקלף 2 חרבות שמייצג את הבחור בחייך. הקלף מעיד על מצבו הנוכחי. הוא נמצא בקיפאון. אין הכרעה בעניין הזוגי בינכם ואני מניחה כי הסיבה לכך הוא את. את זו שאמורה להכריע בענין של שניכם והבחור מבין זאת והוא ממתין לך. השבוע הקרוב ממליצים לך הקלפים שלא לפעול, משמע לא לקדם את הקשר הזוגי בינכם (קלף התלוי). התלוי מבהיר כי מדובר בהקרבה מצידך (וגם מצד הבחור) למען עתיד אחר ונכון יותר עבורך. קלף הסיכום- אביר המטות- מבהיר לך כי את מצויה במצב בו את מתכננת אך לא פועלת. כפי הנראה עליך להמתין לשעת כושר אחרת. בהצלחה

FrenchVanilla

New member
../images/Emo24.gif

פרשנות נפלאה!! ממש נגעה כמעט בכל הנק' הנכונות... עוד לפני שראיתי אותה כבר עשיתי את הצעד ואמרתי לו שאני צריכה עוד זמן לעצמי, וסיכמנו שכשארגיש מוכנה לחזור לקשר אני אצור קשר איתו. בהחלט זקוקה להרגיש מאה אחוז את היציבות הזו ואת השליטה שכ"כ חסרה לי בחיי, והפסק זמן רק עוזר לי להשיג אותה שוב. נתראה עוד שבועיים וננסה לשאול שוב (שאלתי לשבוע הקרוב אבל אולי אקח לי עוד זמן) המון תודה על כל ההשקעה!! אתן ממש מקסימות!!

למעלה