עזרה בניסוח שאלה לפריסה

עזרה בניסוח שאלה לפריסה ../images/Emo140.gif

כן, שוב אני
אני מבקשת עזרה בניסוח שאלה לפריסה, בתחום הלימודים. יש משהו שאני מאוד רוצה ללמוד, וכדי לעשות את זה אני צריכה לעשות מסלול ארוך ויקר (לשפר פסיכומטרי, לשפר בגרויות וכו'). אני די בטוחה שבסופו של דבר אצליח להתקבל ללימודים, שהם בעצמם קשים וארוכים. הייתי רוצה לשאול אם התחום מתאים לי ואם יש לי סיכוי, כמובן תוך השקעה והתמדה, להצליח בלימודים ובעיסוק בו. אודה על עזרה בניסוח השאלה
תודה
ענת.

צ ל י ל 8

New member
שלום ענת ../images/Emo108.gif

ניתן לעשות פריסת שאלה: האם כדאי לי ללמוד ??????? (תגדירי מהו תחום הלימודים) בשנה הבאה? 6 קלפים+קלף סיכום

תודה צליל ../images/Emo24.gif - הנה הפריסה:

האם - העולם כדאי - כוח לי - מיזוג ללמוד - מגדל (המקצוע) - נער המטות בשנה הבאה - צדק סיכום - שמש וואו, איזו פריסה משונה, לא? המון קלפים מהסדרה הראשית.. זה טוב או רע?
המון תודה

הממ.. רפואה ../images/Emo9.gif

בגלל זה ההתלבטות הגדולה, אם כדאי לי להיכנס לזה בכלל..

צ ל י ל 8

New member
ובכן ... ../images/Emo101.gif

האם - העולם כדאי - כוח לי - מיזוג ללמוד - מגדל רפואה - נער המטות בשנה הבאה - צדק סיכום - שמש נתחיל עם זה, שלגבי השנה הבאה לא כ"כ בטוח.. את צריכה לבדוק היטב דברים, בעיקר של כדאיות. אני חושבת שאת בחורה מאוד מוכשרת ובעלת ידע נרחב, שיכולה ללמוד כמעט כל מה שבא לה. מין " אשת העולם הגדול". הרפואה תתאים לך, היא רחיב את אופקייך וידך תהיה נטויה. הבעיה היא שהלימודים עצמם ינפצו לך כמה אשליות. ייתכן ותרגישי ש"זה לא זה", זה לא מה שחשבת. את תיאלצי לחבר בין 2 דברים - אולי לימודים ועבודה, ויהיה לך קצת קשה. אני חושבת שאת עדיין מתלבטת בנושא וקשה לך לעשות את הבחירה הנכונה. בגדול, השמש מראה על הצלחה יפה, אפילו פרסום. כנראה שזה פשוט לא מתאים לגבי השנה הבאה, כי יש פוטנציאל טוב בכללי.

תודה צליל, את נפלאה ../images/Emo24.gif

יש לי עוד דרך ארוכה לעשות עד שאני אגיע ללימודים עצמם (כאמור, לשפר פסיכומטרי ובגרויות), כך שאני די בטוחה שבשנה הבאה זה לא יהיה, כמו שאמרת. אבל טוב לדעת שככיוון זה יכול להיות נכון עבורי. המון תודה

למעלה