עזרה בניסוח שאלה

Badolinna

New member
עזרה בניסוח שאלה ../images/Emo39.gif

שבת שלום!! לפני כחודשיים נפרדתי מבן זוג שאהבתי מאוד, אני אדם מאוד חזק ולרוב מתמודדת עם משברים בצורה מאוד מאוד טובה כך שלמרות שהיה קשה התחלה אמרתי לעצמי שוודאי מהר מאוד אקום על רגליי. עברו אומנם "רק" חודשיים, אבל לי זה כנראה כמו נצח. אני עדיין בוכה כל יום ולא מסוגלת לצאת מזה. אוסיף ואומר כי יש לי הרגשה שאהמצב אפילו רק מחמיר עם הזמן. האם ניתן לשאול את הקלפים מה עליי לעשות בשביל לצחאת מכך או האם הם רואים לכמה זמן הרגשה זו עוד תמשך? אני לא יושבת בבית כל היום ונכנסת לדיכאונות אלא לומדת ועוסקת בתחביבים אבל כלום לא עוזר. כל מה שצריך זה רק שניית שקט כדי שהבכי יבוא. תודה!!

blackcat2

New member
הי באדולינה../images/Emo9.gif

לפני שאמליץ על פריסה אומר כי לעיתים לוקח זמן מה להשתחרר מהצער באובדן אהוב. לעיתים חודשיים זה רק קצה הקרחון של תקופת האבל. תני לעצמך את הזמן והרשות להתאבל. בסוף זה יחלוף ומצב רוחך ישתפר. ולפריסה. מה עלי לעשות על מנת לשפר את מצב רוחי בחודש הקרוב? סה"כ 6 קלפים + קלף אחד נוסף שיוצא אוטומטית - סה"כ 7 קלפים בי

Badolinna

New member
היי חתול שחור ../images/Emo39.gif

אכן זה מה שאני אומרת לעצמי כל הזמן ולצערי - אני לא מרגישה אפילו שיפור פעוט עם הזמן...אני מתחילה קצת להתייאש זה מה שיצא בפריסה: 8 מטות גלגל המזל תשע חרבות ארבע חרבות שמונה מטבעות שישה גביעים המון תודה!!!
סיכום: תשעה מטבעות

blackcat2

New member
הי../images/Emo42.gif

מה- 8 מטות עלי- גלגל המזל לעשות- 9 חרבות על מנת לשפר- 4 חרבות את מצב רוחי- 8 מטבעות בחודש הקרוב- 6 גביעים סיכום- 9 מטבעות 3 דברים יסייעו לשיפור מצב רוחך: עבודה, מנוחה (דגש חזק על כך), ופתיחות. העליות והמורדות במצב הרוח שלך ניכרים היטב (גלגל המזל) ואלו נובעים מהעובדה כי את חרדה ומאד מודאגת ואולי אפילו סובלת מנדודי שינה. אחת הדרכים היעילות להקל על מצב הרוח היא לספר יותר על מה שאת מרגישה על מנת לקבל פרספקטיבה נכונה. ההימנעות מהתעסקות בנושא גורמת לכך שהרגשות גואים ומבלי לקבל דרכי ביטוי הם מתפוצצים בקרבך ויוצאים בדמעות
. אין כל ספק כי העבודה תורמת לך המון להשבת כוחותיך ועידודך וגם הפריסה תומכת בכך (8 מטבעות) אולם אין זה צריך לבוא על חשבון פתיחת הלב. זה ממש בסדר להודות בפני עצמך ובפני אחרים שאת אוהבת אותו מאד וליבך נשבר על שהקשר נגמר ואת מרגישה מצוקה ותקיעות. דברי על זה יותר ותרגישי טוב יותר. עוד אומר כי את חייבת גם למצוא זמן מנוחה (4 חרבות) ולא להציף עצמך רק בעבודה בתקווה כי זה יסיט את מחשבותיך. יכול להיות, שהחשש שהמחשבות יתקפו אותך מעודדות אותך כמה שפחות להיות פנויה ועל כן לא להיות זמינה לטפל בלב הדואב. מה שמביא לך אותה "בהפוכה" (מצטערת על היציאה הערסית). אם כן אחזור ואומר כי 3 דברים ישפרו את מצב רוחך וזאת אם ייעשו בשילוב- עבודה ומנוחה (ולא על חשבונה) ופתיחות עם עצמך ועם חבריך הטובים (6 גביעים) (בלי הטרחה יתירה, אדגיש). כל אלו יקלו על חייך באופן משמעותי. באם תעשי כן כבר בסוף החודש תרגישי טוב יותר עם עצמך ועם הסביבה. המון בהצלחה ואשמח לשמוע את דעתך.

Badolinna

New member
../images/Emo9.gif

אהבתי לקרא את הפירוש!! אני אכן סובלת מנדודי שינה שהחלו ממש אחרי שנפרדנו ולא עוזבים אותי מאז. את זמני אני משקיעה בלימודים ולא בעבודה ואכן מנסה כמה שיותר להשקיע כדי לא לחשוב ולא נותנת לעצמי זמן לנוח. אפילו עכשיו כשאני חולה אני רק יושבת ולומדת כי הספיק לי התקף בכי אחד להיום... אני משתדלת דווקא לדבר על הנושא עם חברים אבל כבר נמאס לי לשמוע שאני פשוט צריכה להמשיך הלאה ולהבין שזה נגמר, מן הסתם אני מודעת לזה אבל זה לא כ"כ פשוט לעשייה. מקווה שאכן אצליח להגיע לשקט מסוים עד סוף החודש.. מחזיקה לעצמי אצבעות
המון תודה על הפירוש!!!

למעלה