עזרה בניסוח שאלה

דבורה7

New member
עזרה בניסוח שאלה

אני מתלבטת האם לעזוב את מקום עבודתי בעיקר כי אני מפחדת לא למצוא משהו אחר... חוץ מזה אני מלבטת אם לרדת מהארץ. תודה מראש דבורה.

צ ל י ל 8

New member
שלום דבורה ../images/Emo42.gif

נסי לעשות פריסת שאלה ולשאול: האם כדאי לי לעזוב את מקום עבודתי בחודש הקרוב? 6 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטית...

דבורה7

New member
תודה ולפריסה...

1. 2 מטבעות 2. 5 חרבות 3. מלכת החרבות 4. מוות 5. קוסם 6. 7 מטבעות ולסיכום - 10 חרבות

צ ל י ל 8

New member
לא ../images/Emo70.gif

האם - 2 מטבעות כדאי - 5 חרבות לי - מלכת החרבות לעזוב - מוות את מקום עבודתי - קוסם בחודש הקרוב? - 7 מטבעות סיכום - 10 חרבות האם את שואלת את השאלה בגלל שיש לך איזו הצעת עבודה שאת שוקלת אותה? נראה לי שאת מתלבטת בין 2 אפשרויות של עיסוקים... אבל - לא כדאי לך לעזוב את מקום העבודה הנוכחי (האם הוא באיזה תחום מתחום התקשורת?) בחודש הקרוב. בתוך תוכך, את יודעת שזה לא יהיה רעיון טוב. העזיבה לא תעשה לך טוב ואת תהיי מאוד מאוכזבת מהתוצאות. אז בינתיים כדאי להישאר במקום הנוכחי.. מי יודע, אולי בעוד חודש המצב יהיה שונה????

דבורה7

New member
תודה

שאלה נוספת מדוע את חושבת שלא כדאי לי אז תכתבי לי אני מאוד מתלבטת כי האשה שאיתה אני עובדת מאוד לא יציבה וזה קצת קשה ולא נותן מעוף ואני מחפשת עיניין בעבודה ולהפעיל את השכל אז תודה על היחס הנחמד אני מקווה שימים טובים יותר יהיו לנו

צ ל י ל 8

New member
היי דבורה ../images/Emo108.gif

הבעיה היא שעל פי הקלפים, אם תעזבי את מקום העבודה שלך, את לא תרגישי טוב עם עצמך ואת תהיי מאוד מאוכזבת. לא ניתן לדעת יותר מפריסה זו...

דבורה7

New member
תודה על יחסיך

צליל שלום אני מאוד רוצה לעזוב היות והמהלת אישה קצת לא שפויה ומאוד קשה לי עם חוסר העיקביות שלה אני חייבת לצאת למצוא משהו יותר טוב ואו להיות עצמאית אני מרגישה לכודה ולא רואה בארץ שלנו אור בקצה המנהרה אולי אני צריכה לעבור לארץ אחרת האם את יכולה לראות זאת בקלפים אם כן אז תעני לי תודה מראש דבורה

צ ל י ל 8

New member
דבורה חביבה

כדי לדעת אם כדאי לך לעבור לארת אחרת, את צריכה לעשות פריסה חדשה. האם כדאי לי לחפש עבודה בארץ (נקבי שם של ארץ שהיית רוצה לעבוד שם) בשנה הקרובה 6 קלפים+קלף סיכום

דבורה7

New member
פריסה חדשה

צליל אני רוצה לעשות פריסה נוספת איך עושי? אני כבר הודעתי במקום העבודה שאני לא רוצה להמשיך לעבוד האם אמצא עבודה אחרת

דבורה7

New member
מה יקרה

צליל שלום קיבלתי את המסר שלך אך אני החלטתי והודעתי שאנירוצה לעזוב כי אי אפשר לעבוד כשאומרים לך לא לענות לטלפונים בהנחה שאתה מטרפד אתהגעתם של פצינטיות חדשות אז מה את אומרת אמצא עבודה אחרת יותר טובה אנא עני בהקדם תודה על היחס דבורה

דבורה7

New member
מה יקרה

צליל שלום קיבלתי את המסר שלך אך אני החלטתי והודעתי שאנירוצה לעזוב כי אי אפשר לעבוד כשאומרים לך לא לענות לטלפונים בהנחה שאתה מטרפד אתהגעתם של פצינטיות חדשות אז מה את אומרת אמצא עבודה אחרת יותר טובה אנא עני בהקדם תודה על היחס דבורה

דבורה7

New member
מה יקרה

למעלה