עזרה בניתוח של יד שהיתה לי היום

עזרה בניתוח של יד שהיתה לי היום

מחלקים קלפים, ואני עם זוג 5. אני עושה רייז של איזה 300 ז'וטונים, והבחור שמולי משווה כמובן, שהשתייים האחרים פורשים. מגיע הפלופ ויש שם A, 2, ו5... אני עושה עוד רייז, והבחור שמולי שהוא היחידי שנשאר עושה אל אין, אני שמח לי וכמובן שמשווה. הידיים מתחלקות אני לא זוכר מה היה הקלף הרביעי אני זוכר שהחמישי היה 3, ושאני בטוח שהינה על ההתחלה של הטורניר הדחתי תבחור, הוא שולף סטרייט ומעיף אותי שתי דקות אחרי שנכנסתי לטורניר. האם פעלתי נכון שעשיתי אול אין ורייז בהתחלה? או שהייתי צריך לשחק יותר פסיבי?

Shaycus

New member
תשמע, לדעתי

פעלת לא נכון.. בכל טורניר אני משחק מאוד פסיבי בהתחלה, נכון, אתה יכול להתחיל מעמדה מדהימה ולהכפיל את הז'יטונים שלך אבל הסיכון גדול מדי שלא תבין אותי לא נכון אני חושב שמבחינת איך ששיחקת את היד לא יכולת לשחק אחרת, העלית פרי פלופ, חשבת שקיבלת את הנאטס על הפלופ והעלית כמו שצריך לא יותר מדי, הבחור עושה לך אול אין ובתכלס זה עניין של שיקול דעת, לא אמרת אם היה שם סיכוי לפלאש אבל מאיך שזה נראה קשה להאמין שבטורניר הוא ישווה לך עם 3 4 (בהנחה שזה מה שהיה לו בשביל להשלים סטרייט), ככה שהיד היחידה שתיקח אותך על הפלופ היא זוג אס ביד, מה גם שלחשוב שזה מה שהיה לו זה לא ריאלי אל תרגיש רע, סך הכל bad beat

אחי עצה קטנה

אם לא היית שורט סטאק אני לא רואה סיבה להקפיץ לפני הפלופ עם זוג חמש אחרי הפלופ לא היתה לך ברירה לפני הפלופ לדעתי עשית טעות כי אם אתה לא פוגע בסט בפלופ כמעט בטוח שיש מישהו טוב ממך מבחינה הזו לדעתי היית חייב להשוות את האול אין אחרי הפלופ אני בתחילת הטורניר במיוחד הייתי עושה לימפ עם הזוג חמש

Caro Kan

New member
אם מדובר בתחילת טורניר,

לא נכון להקפיץ עם זוג חמש לפני הפלופ. לימפ ישתלם יותר, או פולד אם אתה באירלי-פוזישן. אחרי הפלופ כבר לא היתה לך ברירה.

sharon0374

New member
טוב אני בדרך כלל לא מגיבה אבל הייתי חייבת

תכלס בתחילת טורניר שהבליינדים עוד נמוכים גם אני הייתי רק משווה - אבל בהתחשב בעובדה שהטמבל השווה לו לרייז של ה- 300 פרי-פלופ אז הוא היה נכנס בכל מקרה ליד... וההמשך כבר ידוע מן הסתם אחרי הרייז והשוואה תחשוב שאתה מוביל עם סט - מקסימום יש לו אס גבוה או אס נמוך - אבל במשחקים באינטרנט לצערי שחקנים טמבלים ולא משחקים בחוכמה אלא על מזל - ואם אתה משחק בפוקרסטארס אז בדרך כלל היד הפחות טובה לוקחת כמעט תמיד!

למעלה