עזרה בנסיון להשתמש במשאבה

hertzelb

New member
עזרה בנסיון להשתמש במשאבה

שלום לכולם אני מטופל באפידרה ולאנטוס מזה כ-4 שנים בזמן האחרון התעייפתי מהמדידות וההזרקות ונוצר מצב שאני קצת מזלזל ולכן הערכים שלי גבוהים מהרגיל.
כרגע ברצוני לרכוש משאבת אינסולין וחיישן למדידה הבנתי שזה יוצא קצת יקר אבל אין ברירה.
אני שייך לקופת חולים כללית ורציתי לקבל המלצות על משאבות וחיישן טוב.
האם מישהו יכול לומר לי מה בערך צפוי להיות העלויות החודשיות?
תודה הרצל

תומרונתם

New member
מנהל
המשאבה לא עולה לך

וגם לא האביזרים שלה. מה שיעלה לך זה רק המשדר והחיישנים שלו.
לצערי אני בחו"ל ולא מכירה את המחירים בארץ, אז לא יכולה לעזור.

לגבי הסוגים והאופציות הקיימות בשוק, ישנם שלוש משאבות ושני סנסורים.
המשאבות הן מינימד, אקוצ'ק ואומניפוד. הסנסורים הם של מינימד ושל גפן מדיקל (לא יודעת מה השם שלו...). כדאי לך ליצור קשר עם החברות ולהזמין אליך סוכן, כך תוכל לקבל את כל הפירוט הדרוש לך ואם אינני טועה גם חודש נסיון.

בהצלחה!

IrisPeleg

New member
סנסור ובדיקות

בנוסף למנ שתומררונתם ציינה:

גם אם מקבלים סנסור לניסיון החיישנים עולים והרבה. כך זאת בחשבון. \בנוסף, זה לא תמיד מוריד ת כמות הבדיקות בעיקר בהתחלה אפילו מעלה את הכמות.

לדעתי האומניפוד לא מכוסה ע"י כללית.

כדי לקבל אישור לחיישן יש להוכיח 2 נפילות סוכר של איבוד הכרה. אל תשתכנע מדיברי נציגי החיישנים לדווח או 2 איבודי הכרה כדי לקבל אישור לכך כי תאבד את רישיון הנהיגה שלך.

hertzelb

New member
משאבה פארדיים

מבדיקה שעשיתי שמתי לב שרק לחברת אגנטק יש משאבת אינסולין וסנסור למדידה רציפה שמתחבר למשאבה.
האם למישהו יש מושג לגבי עלויות הסנסור ובאיזה תדירות צריך להחליף?
האם יש חברה שמציעה משאבה בעלת סנסור למדידה רציפה?

תומרונתם

New member
מנהל
אכן, פארדיים היא היחידה שיש לה סנסור

שעובד עם אותו מכשיר.
לא יודעת עלויות בארץ, לגבי התדירות - את החיישן צריך להחליף כל שבוע (אם כי ישנם כל מיני טריקים להשאיר אותו יותר מזה).

hertzelb

New member
איזה טריקים

מתעניין בטריקים ומה החסרונות על מנת להוזיל עלויות

תומרונתם

New member
מנהל
גלעד... בוא ספר לנו איך אתה מאריך

את חיי הסנסור. לי זה אף פעם לא הצליח

אורך החיים של הסנסורים

בעבר, חברת מינימד מכרה סנסורים מסוג "סוף-סנסור".
לסנסור זה הייתה מחט של 2 ס"מ ונוהל החדרה מפחיד ובעייתי.
אבל, אורך החיים הממוצע היה כ 4 שבועות, ניתן היה להאריך את השימוש כל פעם בשבוע נוסף עד התחרפנותו של הסנסור.
לפני כשנתיים הופסקה מכירת הסוף-סנסור והוא הוחלף בסנסור חדש "אנלייט".
באנלייט, נוהל ההחדרה הרבה יותר סימפטי, ניתן לביצוע בלי שרואים בכלל מחט, ואורך המחט הוא כ 8 מ"מ בלבד.
אבל, אורך החיים המכסימלי התקצר, והוא עומד על שישה ימים לפי הספר, ובאופן מעשי אחרי שבוע וחצי מתחילים "גימגומים" בקריאות ואחרי שבועיים הסנסור הולך לעולמו.
עוד עניין קשור למשדר. גם אורך החיים של המשדר מוגבל באופן עקרוני, אבל מנסיוני, המשדר החזיק אצלי חמש וחצי שנים, כך שזה לא בעייה גדולה.
מחיר המשדר הוא כ 5000 ש"ח ומקבלים איתו מתנה 10 סנסורים בשווי של 3500 ש"ח.

ולכן, בשימוש מתמשך העלות היא (לפי סנסור כל 10 ימים) כ 1000 ש"ח לחודש, ועלות המשדר היא זניחה.
למרות המחיר הגבוה, איכות השליטה על הסוכרת היא כל כך טובה, שאני ממשיך להשתמש בסנסור כבר למעלה משש שנים ברציפות.

בהצלחה,

גלעד

תומרונתם

New member
מנהל
היית מאמין...

שהאנלייט עדיין לא אושר לשימוש כאן??????
וגם לא ה-REVEL בצורתו האירופאית (מה שמשווק בארץ).

משוגעים.

למעלה