עזרה בנסיעה לקנדה

MARTIN20

New member
עזרה בנסיעה לקנדה../images/Emo41.gif

שלום לכולם אני נוסע בשבוע הבא למשפחה שלי במונטריאל, עוד לא יצא לי לדבר איתם על הנושא הבא - קניות ומציאות (בעיקר אופנה) בעיר. אני ממש זקוק לעזרתכם, לגבי רחובות / מקומות / חנויות / שווקים ידועים שבהם ניתן למצוא סחורה איכותית ואופנתית אך עדיין במחירים זולים. דבר נוסף הוא, האם משתלם לרכוש בקנדה מוצרי חשמל כדוגמת טלויזית פלזמה? שמעתי שהטלויזיה שם הרבה יותר זולה מהארץ ובכלל רוב מוצרי החשמל, מישהו יכול לאשר או להפריך את הנתון? כמה למשל עולה פלזמה בסביבות ה-37"? תודה רבה לכם, MARTIN

EB2

New member
למרטין

חנות לאלקטרוניקה תמצא כאן www.bestbuy.ca לא ראיתי גודל של 37" יש "42" 50 "58 "62 לכל חברה יש מחיר שונה. לא חושבת שהטלויזיה תעבוד בארץ כי לכם יש שיטת פאל ולנו יש שיטה אחרת.

טלויזיות כיום

בעיקר שטוחות למינהן, יודעות "לקרוא" גם pal וגם ntsc זאת לא הבעיה שלך. חשבת על נושא החשמל ?

טלויזיות כיום , טלויזיות כיום

בעיקר שטוחות למינהן, יודעות "לקרוא" גם pal וגם ntsc זאת לא הבעיה שלך. חשבת על נושא החשמל ?, בעיקר שטוחות למינהן, יודעות "לקרוא" גם pal וגם ntsc זאת לא הבעיה שלך. חשבת על נושא החשמל ?

Skyfire42

New member
אי התאמת החשמל

בקנדה עובדים עם 110 וולט. בישראל 220 וולט. אני בספק שיש טלוויזיות שעובדות גם וגם. במידה ולא, תצטרך ממיר 110-220 שמתאים להספק שצורכת הטלוויזיה (כמות הואט). זה לא תמיד מומלץ להשתמש בממיר, הוא לא זול והוא גם גורם לצריכת חשמל מוגברת.

shipy1234

New member
איך תביא פלסמה לארץ?

רק עלות המשלוח לא תהיה גבוהה?

flafson

New member
בבקשה

יש אתר השוואות שהוא בעיקר למוצרי חשמל שאני מאוד אוהב http://www.shopbot.com

MARTIN20

New member
תודה לעוזרים

לגבי הפלסמה אני שוקל את העניין אבל כרגע העלתם את בעיית החשמל וההתאמה בארץ ואני צריך לבדוק. אשמח שתתיחסו לחלק הראשון בשאלתי - המלצות לגבי מקומות במונריאול שיש בהם היצע זול יחסית של מציאות וסחורה איכותית ואופנתית במחירים נמוכים? האם מונטריאל זהו מקום לחזור ממנו עם "שלל" (=ביגוד בעיקר לי ולבני משפחתי בארץ) במבצעים? האם מציאות שניתן בד"כ למצוא בארה"ב בתחום האפנה ניתן גם בקנדה? (למשל ידידה שלי שקנתה לעצמה שם חצאית ב"בננה רפבליק" ב10 דולר ומכנס מעוצב בסביבות ה-20 דולר ב"זארה" ) תודה גדולה לכם.......Martin

למעלה