עזרה בסידורי הושבה..

utopia1

New member
עזרה בסידורי הושבה..../images/Emo53.gif

איך לעזאזל מארגנים את סידורי הישיבה? נניח שיש לנו 300 מוזמנים שאישרו את הגעתם ואנחנו רוצים להכין את סידורי הישיבה. האם שומרים מקום לכל ה- 300 ולא מסתמכים על הרזרבה? או ששומרים מקום ל-270 מתוכם (ואיך יודעים למי מתוכם לשמור ולמי לא?) ומסתכנים בהעלבה של אורח שיגיע ולא ימצא כרטיסיה עם שמו? האפ עורכים שולחנות רזרבה או שמא על השולחנות הרגילים מכינים "מקום" לרזרבה? ואיך מצליחים לחלק לקבוצות הנכונות מבלי לפגוע באף אחד? תודה! (זו עם הנדודי שינה )

ענתש

New member
אנחנו לא סידרנו ישיב אלא רק חילקנו

"אזורים" - אם הזמנו 45 איש מהמשפחה של אבא שלי, למשל (הלוואי ! המשפחה של אבא שלי זה איזה 200 איש) אז שמרנו להם 4 שולחנות (שזה 40 מקומות) מתוך הנחה שאם כולם יבואו הם כבר יגלשו לרזרבה... זה עבד מעולה. הכנו פתקים עם השמות של כל המוזמנים אזל לכל מוזמן היה כתוב משהו כמו "שולחנות 1-6" והם בחרו לבד. זה גם פיתרון טוב למשפחות פולניות (=המשפחה של בעלי) ששם אתה לא יכול לצפות מי לא ידבר עם מי עד החתונה

הילית*

New member
פשוט מאוד...

מסדרים מקומות ל- 300. מתוכם יש 10% ברזרבה. ההמלצות לגבי הרזרבה- לשים את האנשים שאתם הכי פחות בטוחים שיבואו או לא שמים אנשים שאתם בטוחיןם שיבואו ורק שתדעי, בסידורי הושבה מפסידים מנות מהרזרבה אבל אין מה לעשות וזה כלום לעומת ההוצאה הגדולה של החתונה. לא צריך להילחץ מזה. בהצלחה !

dafgol

New member
אנחנו לא עשינו סידורי ישיבה

והכל דפק כמו שעון... כל אחד ישב עם מי שהוא רוצה , בלי לחפות על אף אחד דודה שהוא לא ממש סובל.... זה יצא מיצויין.... בהצלחה ומזל"ט... דפנה

maz

New member
סבלנות...

השיטה של המקום שלנו הוכיחה את עצמה ואני אתאר לך אותה. אנחנו שילמנו לפי מספר האורחים שבאו (לא לפי שולחנות). אם ידענו ש 300 אנשים עומדים להגיע (אלה שאישרו ואלה שהיו בספק מסוים) - הודענו לגן שיגיעו בטוח 270 אנשים (עליהם שילמנו) + 10% רזרבה. נתנו להם ציור של שולחנות ומספר האנשים ליד כל שולחן שהסתכם ב 270. הכנו פתקים ומקומות לכל ה- 300, ועל 10% מהפתקים עשינו סימון קטן (למשל ציור של פרח). כאשר הגיע מישהו מהרזרבה - הוא קיבל את הפתק שלו בלי לדעת שהוא היה בספק מבחינתנו, והיה לו מקום ישיבה מסודר ליד אנשים שהוא מכיר. כאשר נלקח פתק עם פרח - הדיילת שהגישה את הפתק סימנה ברשימה שהגיעו 2 רזרבות לשולחן 10. בזמן קבלת הפנים, הוסיפו כסאות לאותם שולחנות שהגיעו הרזרבים שלהם. כך לגן היתה רשימה של כמה אורחים הגיעו וכמה מתוכם רזרבים. אם היו מגיעים יותר - הם היו יודעים שאנחנו צריכים להוסיף במחיר. לדעתי הטירחה הזו כדאית. אני שונאת להגיע לאירוע ולהתחיל לרדוף אחרי מקום ובסוף להתקע ליד אנשים שאני לא מכירה. כמו כן - שעושים סידורי שולחן יכולים לדאוג לכך שהצעירים יהיו קרובים לרחבה והזקנים רחוק וכו´. בהצלחה...

Ronnie*

New member
כך עשו גם אצלנו...

נדמה לי שהכסאות החסרים נלקחו כל פעם מאורחים שעדיין לא הגיעו, ולפי מספר הכסאות שבו השתמשנו, חישבו את מספר האורחים. (כנראה שזו אותה שיטה כי היה לנו אותו קייטרינג). זה פעל מצוין, ואני מאוד מאוד ממליצה על סידורי הושבה.

למעלה