עזרה בסילואט

shlomit2233

New member
עזרה בסילואט

אולי תוכלו לעזור לבעיה שלא הצלחתי למצוא לה פתרון.
יצרתי צורה ואני רוצה למחוק ממנה חלק כך שהחלק שנישאר יישאר פתוח. לדוגמא: יצרתי מלבן ואני מעוניינת למחוק לו צלע אחת כך שישארו רק 3 צלעות שהמכונה תחתוך.
ניסיתי למחוק את הקו בעזרת סכין החיתוך וגם בעזרת המוחק אבל הבעיה שהתוכנה תמיד מוסיפה לי קו שמחבר בין החלקים הפתוחים.
מה עושים?

צודקת, באמת לא פשוט

בגלל שכתבת אז הסתקרנתי ובדקתי. כרגע אין לי לצערי הרבה זמן להתעסק עם זה, אבל הדרך היחידה שמצאתי שמוחקת ממש את הקוים היא לבחור צורה, לבחור בכלי עריכה עם הנקודות, אצלי זה בתפריט משמאל למעלה, יש חץ ומתחתיו יש חץ עם קו כחול מנוקד. ואז מתחיל החלק הקצת יותר מסובך, שנראה לי עם זמן ותרגול בטח נהיה פחות מסובך. צריך לשחק שם עם הנקודות, break path ו-delete point (אם מוחקים את הPATH ואח"כ את הנקודה, אז חלק מהצורה נעלם). כדי לקבל את כל הנקודות של הצורה אפשר לבחור אותה, ללחוץ על החץ עם הנקודות, ואז על simplify בתפריט שמופיע מימין. בטח יש איזו הדרכה טובה ביוטיוב, אני אחפש בהזדמנות, אם זה לא עובד תזכירי לי עוד כמה ימים, אשמח לנסות לעזור כשיהיה לי קצת יותר זמן.
בהצלחה:)

anat15

New member
אם הבנתי נכון

(לפי הדוגמא שבסוף הצלחת לעשות) פשוט יוצרים מלבן (או כל צורה אחרת) בחלק התחתון ואז מאחדים את הצורות (בעזרת כלי ה"וולד").
אולי הקישור הזה יעזור

shlomit2233

New member
ובכן...

מסתבר שיש גירסה של סילואט סטודיו שנקראת studio de והיא בתשלום.
בגירסה ההיא יש אפשרות לבצע חיתוך שאינו מחבר מחדש בין הקוים.
את הסרטון ששלחת ראיתי אחרי שחתכתי את הכרטיס ובמקום כרטיס נפתח שרציתי לעשות חתכתי שאינו נפתח (מצ"ב).

בנתיים עלה לי רעיון איך אוכל "לעבוד על המחשב" ואנסה זאת במהלך השבוע.

למעלה