עזרה בסימולציה

• פותח הנושא 2HB
  • פורסם בתאריך

2HB

New member
עזרה בסימולציה

אני עובד על ה Cloth במיה אני מנסה לעשות סימולציה לחולצה הבעיה היא שכל פעם שאני מתחיל את הסימולציה ולוחץ על ה-play באיזשהו שלב מופיע הודעה -Warning cloth solver.shirt-cpSolver1,is having difficulty solving the simulation. Attempting to resolve the problem by increasing the frame samples. ואז האנימציה חוזרת אחורה בפרם והסימולציה מפסיקה, האנימציה של הדמות ממשיכה והחולצה נשארת באותו השלב שבו הפסיקה הסימולציה. אם מישהו יכול לעזור לי מאוד אשמח תודה נמש

golanster

New member
cpsolver

כרגע אני יוצא מנקודת הנחה שאתה משתמש בהגדרות בסיסיות של בד. יש שני פרמטרים שממש יעזרו לך והם ה-SOLVER SIZE והFRAME SAMPLES SOLVER SIZE : מאיה מניחה שכל ריבוע על הגריד שלך הוא סנטימטר אז אלא אם כן הדמות שלך היא בדולש של 170 קיבועים (גובה של בן אדם) תעלה את המספר לסביבות ה 15 או אפילו 20 כדי שמאיה תתיחס לגובה הנכון. FRAME SAMPLES : כמה פעמים מאיה תחשם את התנועה של הבד כל פריים. כמובן ש 1 זה הכי מהיר אבל אם אתה רוצה היצמדות טובה של הבד לגוף תעלה את המספר. אני משתמש ב4 לסימולציות שלי ו10 בשביל רינדורים. ניר

2HB

New member
ל golanster

קודם כל תודה רבה על העזרה את ה FRAME SAMPLES מצאתי אבל אין לי מושג היכן נמצא ה solver size ?? אשמח אם תעזור לי נמש

golanster

New member
תבחר את הCPSOLVER1

וסימנתי לך בתמונה את המיקום של זה גם החלון הCHANNELS וגם בATTRIBUTE EDITOR

למעלה