עזרה בסיסית ב Mesh Bridge, מאיה

Dragon Lord

New member
עזרה בסיסית ב Mesh Bridge, מאיה

שלום לכולם אני חדש במאיה ומנסה ליצור קסדה בעזרת Tutorial. איחדתי שני אובייקטים (Polygon) ל - Mesh אחד, מספר ה Edges שווה בשניהם אבל ה - Bridge נוצר "הפוך" (ראו קובץ מצורף) מה גורם לבעיה? (או אילו עוד פרטים אתם צריכים כדי לעזור לי) תודה

Dragon Lord

New member
כמו כן, מה דעתכם על מכללת סלע ברמת

-גן כמוסד לימודי לאנימציה?

topgun205

New member
אתה יכול להוסיף

תמונה יותר ברורה של האזור לפני החיבור זה נראה כמו בעיה של משחק בהגדרות

Dragon Lord

New member
אלה הפעולות שאני מבצע + ראה קובץ מצ

Mesh --> Combine Select Border Edge Tool --> בוחר 5 מכל אובייקט Edit Mesh --> Bridge --> Linear Path, Divisions: 0, Smoothing Angle: 30 אלה הפעולות שאני עושה בעזרה של המאיה כתוב משהו על Normal Face בקשר לקביעות לא הבנתי במה מדובר, לא מכיר את האופציה

CoolCalb

New member
לעניין סלע

אני לא יודע לספר לך על איכות ההוראה, מה שאני כן יודע לספר לך, זה שהם מנופפים עם תעודת הכשרה של ALIAS, שלא משנה שכבר לא קיימת, גם אם היתה קיימת, או שהם נותנים עכשיו תעודה של AUTODESK, היא לא שווה כלום, לא בעולם ולא בארץ... זה דבר אחד, דבר שני, הסכומים שהם מבקשים הם אסטרונומים, יש אופציות שלדעתי הרבה יותר טובות, ובטח יותר זולות.

Dragon Lord

New member
נפתרה הבעיה ולהלן הפירוט:

למי שתהה: בחרתי חלק אחד של האובייקט ותחת Polygon Menu Set בחרתי ב: Normals --> Reverse לאחר מכן האיחוד התאפשר אם מישהו יכול להסביר לי מה עשיתי זה יהיה נחמד:) מה זה Normals?

galrt

New member
normals

polysgons in 3d are flat planes..nothing in 3d has volume it's all like paper. a single polygon is called a face and polygons have a direction..back and front. a normal means where the front side is on a polygon and where the back is. you can turn on normal display under ..i think edit or display i cant remember offhand. anyway all it will do is show a line in the center of each polygon pointing straight that's the direction of the face;s normal. when you connect 2 polygons that their normals dont point in the same direction you will have problems with certain tools/actions like what you did..or smoothing. by reversing you reversed the direction of the polygons you selected and now the point to the same direction as the other polygons of your object so it works fine. by the way you dont need that silly bridge function for what you did. you can just use the append polygon tool and do it by hand its only 3 polygons to add.

Dragon Lord

New member
תודה רבה

דרך אגב, השאלה לגבי מכללת סלע עדיין תקפה, אני אשמח לקבל עוד ביקורות עליהם

קורס מאיה בחשיפה

אני עושה קורס ערב במאיה בביה"ס חשיפה של האוניברסיטה הפתוחה בגן הירוק. המחיר שלהם סביר בהחלט, וכנראה די נמוך ביחס למקומות אחרים, ואני מאוד נהנה ומרגיש שאני לומד, למרות שכבר באתי עם ידע מסוים. המרצה חגי לאופר הוא מאוד מוכשר. לא למדתי במקומות אחרים, אז אין לי נקודת השוואה, אבל אני מקווה שזה עוזר לך. כשחיפשתי מקום בדקתי עבודות של בוגרים, בדקתי מיקום מחיר, שעות לימוד ועל הרקע של המרצה. וכמובן המלצות של סטודנטים. בהצלחה שפי

למעלה