עזרה בספרים

Emilio Exavier

New member
עזרה בספרים

שלום לכולם יש לי חבר שאיכשהו התחלתי לדבר איתו על דת, הוא אמר לי שהוא מכבד את הדתות אבל לו יש את האל שלו בו הוא מאמין והוא מאמין בכך שמה שהוא יעשה בין זה טוב או רע יחזור אליו (ואין לו מושג מה זה וויקה...). אני מאמין שלא יזיק לו קצת לקרוא על הוויקאנים, אשמח אם תמליצו לי על ספרים בשבילו כי אני לא מכיר ספרים בנושא.

אז מה?

אבל לו יש את האל שלו בו הוא מאמין והוא מאמין בכך שמה שהוא יעשה בין זה טוב או רע יחזור אליו (ואין לו מושג מה זה וויקה...). זה לא קיים רק בויקה, זה אפילו קיים ביהדות בצורה מסויימת (ובאמונות אחרות, בשמות אחרים). אתה רוצה שהוא ידע מה זה ויקה? אחלה, יש מאמרים נחמדים קצרים באינטרנט שיתנו לו מושג כללי מה זה, ואז הוא יכול להחליט אם הוא רוצה להמשיך ללמוד על זה - או שהאמונה שהוא כבר מחזיק בה טובה עבורו. ויקה אינה דת מיסיונרית.

TheBlueOne

New member
נכון,

אבל, אני לא חושב שמדובר במיסיונריות... אני חושב שזה לגיטימי להראות ולהפנות תשומת
לאפיקים ונתיבים חדשים. זה לא שהוא יכריח אותו לקרוא את הספר... אכן קיימים באינטרנט מאמרים קצרים שאולי יתאימו יותר מאשר להנחית על אותו בחורצ'יק ספר
.

Emilio Exavier

New member
אתה צודק

התאור שלי לא היה כל כך טוב. הבאתי לו כבר כמה אתרים לא רעים שיתנו לו מושג. מוסורסקי, מאיפה הסכת ולו ברמיזה שאני טוען שהויקה היא דת מיסיונרית ?!

למעלה