עזרה בסריגת שרשרת איך לדעתכן נסרגה השרשרת המצ"ב בקובץ? היא כל כך יפה
H haya53 New member 5/4/06 #3 שרשרת זה סרוג בשתי מסרגות עם חוט מתכת מיוחד שקונים בחנויות של חרוזים. האבנים נראים כמו חלוקי נחל קטנטנים מושחלים בתוך השרשרת, לי נראה שזה יהיה כבד על הצוואר.
שרשרת זה סרוג בשתי מסרגות עם חוט מתכת מיוחד שקונים בחנויות של חרוזים. האבנים נראים כמו חלוקי נחל קטנטנים מושחלים בתוך השרשרת, לי נראה שזה יהיה כבד על הצוואר.
I iris3111 New member 5/4/06 #5 שולי מנסה להעביר לך את הדוגמא http://img2.tapuz.co.il/forums/75239266.doc
ש שולי הסרגנית New member 5/4/06 #11 טעים זהלא מראה לי כנראה הזכרון מלא והמעודפים חייבת לעשות תיקיות ואז יהיה מקום שוב. איך מזג אויר אצליכם אני יוצאת
טעים זהלא מראה לי כנראה הזכרון מלא והמעודפים חייבת לעשות תיקיות ואז יהיה מקום שוב. איך מזג אויר אצליכם אני יוצאת
ס ספי והמסרגות New member 5/4/06 #15 אלו חלוקי נחל מאוד יפים אבל גם מאוד כבדים לסחוב אותם על הצוואר...........
8 88hentai88 New member 5/4/06 #16 אם אלו באמת חלוקי נחל אז בטוח שזה לא נעים וחוסם את צ'אקראת הגרון והנשימה, אבל אולי אלו חיקויים ממש טובים מפלסטיק חחחח =)
אם אלו באמת חלוקי נחל אז בטוח שזה לא נעים וחוסם את צ'אקראת הגרון והנשימה, אבל אולי אלו חיקויים ממש טובים מפלסטיק חחחח =)