עזרה בעבודה עם בראד !!!!!!

עזרה בעבודה עם בראד !!!!!!

אוקי אני עושה עבודה באומנות מן קולנוע כזה ואני רוצה שכאילו יראו את הסרט טרויה! אני עושה סטריפ ארוך שעליו יהיה לכל הארוך סצנות מהסרט! בישביל זה אני צרכיה אתר שיש שם תמונות מכל הסרט! תמונות של הסצנות.. אם מישהו מכיר איפה יש בבקשה תתנו לי את האתר זה חשוב!!! תודה!!

יווו ראית את הדבר הזה שהיה על

ג'ניפר בערוץ E בשלוש וחצי
או שסתם רצית שנפתח ערוץ E

ה אורחת

New member
לי יש!!!!.....

אני חושבת....... אני לא בדיוק הבנתי מה את צריכה אבל תמונות מהסרט אני יכולה לספק לך והרבה: טוב אז אתר ראשון זה Pittcenter שלמטה , תיכנסי לImges אז Movues ואז Troy עכשיו יש תמונות בעיקר של בראד אבל הן ממש טובות ויפות עכשיו אתר כללי כמובן שזה האתר הרשמי של הסרט, Troymovie יש שם פווול תמונות! אם לא תסדרי אני אתן לך עוד

בפיטסנטר לא טוב לי יש שם רק שלו

אני צריכה מהסרט... ובשני יש אכן הרבה תמונות אבל אין תמונות רצופות של הסצנות.. אני צריכה תמונות של הסצנות ברצף.. תודה =)

ה אורחת

New member
אה את מתכוונת כמו:

בסצנת קרב של אכילס והקטור אז את כאילו רוצה כמה שיותר זוויות צילום מהסצנה הזו?

.....

אני לא צריכה תמונות של בראד אני צריכה תמונות של סצנות מהסרט ברצף.. בערך מה שאמרת עכשיו, שמריצים אותם זה נראבה כמו סרט.. כמו שיש ברצף של בראד פיט אני צריכה של כולם של הסצנות עצמם נגיד הקרבות אז תמונות מתוך הסצנות בסרט.. חייב להיות!!

ה אורחת

New member
אמממ מצחיקה....

הבנתי! אבל חוץ מפיטסנטר ששם יש המון תמונות ברצף כמו שאמרת שממש רואים שזה מלא תמונות סטילס אחת אחרי השניה, אבל זה לא מתאים כי כנראה אין שם מה שאת מחפשת אבל שמתי לך למטה עוד שני קישורים, זה רק תמונות רגילות אבל אם תקחי כמה וחתברי אותן זה יראה כרצף הן לא מסודרות לפי הסדר אז את צריכה לקחת את אלה שאת רוצה ולהריץ אותם אחר כך... עדיף משו מאשר כלום........

תודהההה

יכול להיות בסדר ולמה לשבור את הראש עם לסדר אותם לפי הסדר.?. בטח בת דודתי יודעת הכל בעל פהחחחחחח תודההה תודההה למה למה יש לי את העבודה הזאת??=((((

ה אורחת

New member
חחח התכוונתי.....

שיש שם תמונות שלא קשורות אחת לשנייה אבל את יכולה לקחת כמה בודדות ולהרכיב אותם כי זה מאותה סצנה את מבינה? וכן הבדודה וודאי ובוודאי תוכל לעזור
אבל לא בימים הקרובים כי כמוני יש לה מבחן עצוווווום בתנ"ך זו גם הסיבה שאני לא אהיה כאן ביומיים הקרובים בערך אז אם זה יהיה עדיין רלוונטי אני אמשיך לעזור לך שאני אחזור ובלי שום קשר גמר חתימה טובה! וגמר חתימה טובה גם לכל הפורום!

נצל"ש-בקשר לאמי...

מצטערת אם זה מעצבן שאני מנצל"שת כל הזמן אבל לא רשמו פה כלום על האמי ורציתי לדעת אם ג'ניפר קיבלה את הפרס או לא...אז מישהו יודע

..............

לאאאאאאאאאאאאא =(((((((((((((( שרה ג'סיקה פארקר החרא קיבלה!!!!!! ויש בפורום חברים תמונות של בראד וג'ן מהטקס אפלר להיכנס לראות

למעלה