עזרה בעיצוב ברכת יום הולדת

האחת 170

New member
עזרה בעיצוב ברכת יום הולדת

ילדתי המתוקה חוגגת יום הולדת 6. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעצב לה ברכה שכולה טבולה בפיות ומלאכים לפי הטקסט המצורף. קוראים לה דורון ואשמח אם זה יתנוסס בראש הדף. ובסוף מאחלות ליבי ואמא. אשמח אם אפשר מספר אופציות - אולי על דף A4, או כמו על ספר (על שני דפים). בקיצור, סומכת עליכם מאוד. תודה תודה!!!

חלק פנימי../images/Emo230.gif

עכשיו אני שמה לב שאין כלכך קשר בין החלק הפנימי לחיצוני אם זה לא נראה לך ותרצי שגם בחלק החיצוני יופיעו פיות תגידי http://www.file2host.com/474890 כרגע אני הולכת לישון כי הבנתי כמה מאוחר עכשיו
אז בטח אראה את תגובתך מחר. לילה טוב

האחת 170

New member
קוקי שלום

אני לא מציחה לפתוח את הקובץ. אהבתי את הרעיון של החלק החיצוני והפנימי (זה בדיוק מה שהתכוונתי). אשמח אם יהיו פיות גם בחלק החיצוני. תודה

האחת 170

New member
נראה לי מקסים

אבל אם את יכולה לסדר שהדף יהיה לרוחב גם בחלק הפנימי וגם בחלק החיצוני ואז אני מקפלת את זה לשניים (מקווה שאני מובנת טוב). אם אפשר קצת יותר בלונים ברקע. ושוב - אני לא מצליחה להעביר את זה לוורד בכדי להדפיס זאת. תודה, תודה...

מלאכיית

New member
קווקייי!! מדהיםםם!! ../images/Emo23.gif ושאלונת גם:)

מאיפה לקחת את הידיים שעושות מספר? אהבתי את זה.. חחח:)

מלאכיית

New member
זה כ"כ חמוווד! :)

יש סיכוי אולי את מעלה לפה את הספרה 3? פשוט יש לבן דוד שלי יומולדת ובא לי להכין לו משו בסגנון.. (רק אם זה אפשרי..) תודה רבה!!

חוק מרפי../images/Emo4.gif

הכונן של הדיסק לא נפתח והבחור מהמחשבים אמור להגיע בשבוע הבא. למתי את צריכה את זה

מלאכיית

New member
יש זמן! חח מקווה שהבעיה תסתדר חח

וסתם משו (אני ממש לא מבינה במחשבים) פשוט יש מתחת לקונן חור קטנטן בצורה נקודה, כדי שהוקנן ייפתח פשוט מכניסים מחט לחור הזה ולוחצים על כפתור פתיחת הקונן. סתם משו שפעם הטכנאי הסביר לי שעושים במצב כזה. אולי זה יוכל לעזור לך.. ותודה רבה בכללי!!

האחת 170

New member
הצילו

אני מנסה להדפיס את התמונה בכדי לראות איך זה יוצא ואני לא יודעת מה קרה לי אני לא זוכרת איך אני שומרת את זה בוורד. מה שלא ניסתי לא הצלחתי להעביר את התמונה לוורד. עזרה בבקשה.

הצלחת../images/Emo35.gif

את עושה קליק ימני על התמונה ולוחצת על העתק, פותחת את ה- word ומקליקה שוב בימיני ולוחצת על הדבק. שימי לב שזה לא יוצא מגבולות הדף

האחת 170

New member
עדין לא

עשיתי בהתאם להנחיות שלך וזה יוצא נורא קטן. כאשר אני מותחת את זה על הדף זה יוצא מאוד לא ברור... האם הקובץ אמור לצאת על כל הנייר?

בטח!

אני פשוט חייבת לצאת אז או שתנסי בפאוור פויינט או שמישהי תוכל לעשות זאת בשבילך. שבת שלום

האחת 170

New member
קוקי תודה רבה

אמנם לצערי לא הצלחתי להשתמש במה שאת עשית (לא הצלחתי להעביר את זה מישום מה), אבל קיבלת ממך רעיונות ועשיתי לבד בעזרת הפאור-פוינט, אז תודה על ההשקעה ואולי בפעם הבאה...

למעלה