עזרה בעיצוב חדר השינה

עזרה בעיצוב חדר השינה../images/Emo4.gif

שלום לכולם נכנסנו לפני כחצי שנה לבית חדש עד היום אנחנו ישנים על מזרון בחדר שינה.... אני לא מצליחה למצוא שום רעיון, העיקר קנינו מזרון ואין לנו רעיון לחדר שינה מאוד חשוב לנו שיהיה רומנטי, חדר זוגי, עם אווירה של סקס באוויר. לצערי, החדר מאוד קטן 3 * 3. מאוד קטן אנחנו מתכוונים לשים רק מיטה בחדר וכל המשחק יהיה בקירות. יש למישהו רעיון, צבעים, נצנצים, משהו כדי שסוף סוף נוכל לישון בחדר יפה???? תודה

גולי מ

New member
את הקירות לא להשאיר לבנים.

את התיקרה לצבוע בשני גוונים בהירים מההקירות. לקנות מיטה! מזרון זה נחמד בתור התחלה, אבל זה לא פיתרון. הרבה טקסטיל. וילונות לחלונות. טפט על אחד הקירות (למשל, איפה שראש המיטה). בלי מראות גלויות (אלא אם כן זה דווקא כן מדליק אתכם). תאורה חמה (לא ניאון!) תאורת "קריאה" רומנטית מכל צד של המיטה והכי חשוב: מצב רוח טוב

גולי תודה, אהבתי את הרעיון של

התקרה, את זה אני בטוח יעשה. אבל יש לי בעיה עם צבעים אני לא מצליחה למצוא צבע שאני מתחברת. אני מתה על פוקסיה, אבל אני לא אצבע את החדר שינה שלי בפוקסיה איזה צבעים ממומלצים לאווירה סקסית או רומנטית?? תודה פוקסית

גולי מ

New member
ראשית: הסתייגות:

אי אפשר להמליץ על גוון באינטרנט. כשאני בוחרת גוון (או יותר נכון, סקאלת צבעים), יש מספר פרמטרים שאני לוקחת בחשבון: גודל החדר. תאורת החדר. השימוש שנעשה בחדר. משתמש החדר. כמו כן, אם את אומרת "פוקסיה" אולי את חושבת על צבע/גוון מסויים, וייתכן שאני חושבת על אחר. מה לעשות: ללכת לחנות שמשווקת מוצרי "ניר-לט/טמבור" וליצור סקאלה של צבעים שאת אוהבת, ושלדעתך מתאימים זה לזה. ומה סקאלה: כי צבע אחד זה משעמם, דומיננטי והטרוגני מידי. סקאלת צבעים מתואמת היטב, יוצרת מראה הומוגני, אך כזה שאינו משתלט על העין. כשאת יוצרת את הסקאלה את בוחרת צבע אחד שיהיה דומיננטי (קירות), צבעי ביינים להדגשים (משקופים/דלתות/חלקים מפרטי הריהוט. וצבעים קטנים נוספים פרטי העיצוב. הצבע הדומיננטי, אינו הכרח הצבע החזק ביותר (אולי אפילו להפך), פשוט יש הרבה ממנו ביחס לאחרים. בגישה כזו, את יכולה ליצור סקאלת צבעים שפוקסיה (וצבע אחר שבעלך אוהב), הם המרכיבים שלו. בהצלחה

למעלה