עזרה בעיצוב חדר של תינוק (בן)

קימאני

New member
עזרה בעיצוב חדר של תינוק (בן)

יש לי בחדר ספה קטנה בצבע ורוד פוקסיה. מעבר לזה אין כלום. מה אתם מציעים. חשבתי לשלב צבע ירוק בהיר ולשחק עם זה. האם כדאי לצבוע את הקירות בצבע הזה ואת הרהיטים בצבע שמנת ואז להוסיף שטיח, טילונות וכו'? או דווקא את הקיר והרהיטים בצבע שמנת ולהוסיף את הצבע הירוק במצעים, שטיח, וכו? מה כדאי?? ואולי בכלל צבע ירוק לא מתאים לפוקסיה??

g73

New member
ירוק בהחלט יכול להתאים

וגם גוון שלתכלת,שמנת תמיד מאזנת קצת את הצבע ולחדר של תינוק זה נפלא. לגבי צביעת קירות,לא היתתי צובעת יותר מקיר אחד,זכרי שחדרי ילדים ממהרים להתמלא בשלל אביזרים וכבר הם עמוסים מאד. קיר בגוון ירוק או תכלת,וילון בצבע תואם,ואולי 2-3 תמונות יתנו אווירה נינוחה ונעימה.

noga30

New member
הייתי צובעת את הקירות

בחלקם התחתון בפיסטוק בהיר ומגובה 1.40 מ' בשמנת עד לתקרה. את הריהוט מזמינה בשמנת וקונה מצעים בפיסטוק. את השטיח בוחרת בפוקסיה, אלא אם יש לך בעיה עם הצבע, ואז הולכת על כתום רווי. אני מוסיפה לך צילום מהחדר של ביתי שתראי איך נראה החדר שהצעוניות בחלקו התחתון והשמנת ממשיכה עד לתקרה.

קימאני

New member
היי נוגה

חדר מקסים. אבל מה אין לי כ"כ הרבה כישרון לצבוע כך וגם לא אומץ, מה גם שאני חוששת שיהיה יותר מדי צבעוני ועמוס. מה שנראה לי שאעשה זה שאצבע את הקירות בצבע שמנת ואת הרהיטים גם אזמין בצבע שמנת, ואת הצבע אני אכניס במצעים ובשאר האינסטרומנטים שאכניס בחדר. תודה.

למעלה