עזרה בעיצוב סוודרים לפולין

עזרה בעיצוב סוודרים לפולין

שלום, אני נוסעת בעזרת ה' לפולין בעוד כחודשיים וצריכה לעצס סוודרים למסע. האם יש לכם רעיונות לציורים, פסוקים, כל דבר יהיה מצוין, תודה! אברה

אמממ

הכי בנאלי- מגן דוד גדול, שהשמות של חברי המשלחת כתובים מסביבו. פסוקים- את אחי אנוכי מבקש "אנחנו כאן בשביל לזכור- אותם" "נדרתי הנדר לזכור את הכל- לזכור ודבר לא לשכוח" (נדר- אברהם שלונסקי) "וכתובת ישנה אומרת- בשלו רק בגז" (אולי ציטוט לא כל כך מדויק מכאן התחנה טרבלינקה" ויש עוד הרבה.. זה ממש קצת...

../images/Emo26.gif

קחי תמונה של הסווטשרט שלנו, אני אישית לא אהבתי אבל היו הרבה שכן אהבו..

Euterpe

New member
אברה שמעי שניה

חשבתי על משפט של גאולה כזאת שה' אומר שהוא יעשנו גוי גדול וכאלה.. זו ממש משואה לתקומה, לא? אפשר לחפש בספר שמות בסביבות יציאת מצרים... וחשבתי על ציור של צעדות המוות מול יציאת מצרים... זה יכול להיות מתאים... לא?... כאילו, לא ממש ככה, נפתח ונשנה את זה, אבל בסה"כ. מה דעתכם?

trigotrigo

New member
לדעתי זה רעיון מאוד מוצלח

קצת מסובך לביצוע אבל התוצאה תעלה על כולן...

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif רעיונות ממש יפים

כל הקטע של ה"משואה לתקומה" מתאים, לדעתי. מסע מוצלח

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif סוודרים למסע

אהלן אברה, קודם כל
אני מקווה שיהיה לך מסע מוצלח, תפיקי ממנו את המקסימום. שנית, בפסוקים אני לא כ"כ מתמצאת, לצערי
אבל הרעיונות שהציעו לך פה ממש יפים לדעתי- משהו שמסמל שואה ותקומה.

מממ אם זה עדיין רלוונטי-

אנחנו עשינו פסוק מחזון העצמות היבשות של יחזקאל. אם את רוצה את הקטע ל תחיה, תקומה וגאולה- אז חזון העצמות ממש ממחיש את זה. תקראי אותו ותקחי לך משם פסוקים שיכולים להתאים לך. אני לא זוכרת את הפסוק שלנו בדיוק... אבל הוא ממש יפה! וממש מתאים גם לגלופה שציירנו. שיהיה מסע טוב!!!! [אני נוסעת מחר בערב....
] מור.

לטליה

טליה, עברתי על כל מה שכתבו כאן ושום דבר לא היה ממש מעניין.חיפשתי בתנ"ך פשוט אין לי רעיון! אנחנו חייבים להיפגש ולהחליט כבר, ליאת ביקשה את זה לפני שבועיים כבר.

Euterpe

New member
אנחנו לא חייבים להיות מקוריים!

זה דבילי עכשיו לחפש בנרות משהו מקורי. אם יש לך הצעות יותר טובות- את מוזמנת לספר לי עליהן.

?

מה זאת אומרת דבילי לחפש משהו מקורי? לא צריך משהו שיהיה לו משמעות בשבילנו?ולא סתם לכתוב איזה פסוק שלא אומר כלום עם מגן דוד.

למעלה