עזרה בעיצוב "קולאז'"

עזרה בעיצוב "קולאז'"

להלן כמה תמונות שהייתי מאד רוצה לחבר (איך עושים?) בצורת קולאז'. תוכלו בבקשה להסביר איך עושים (אני משתמש ב-GIMP, ואין לי פוטושופ) את זה? טכנית, מה עושים? מה הכללים כדי להחליט מה מהפריימים המקוריים נשאר ואת מה מקצצים? איך בוחרים את הסדר וכו'... תודה על העזרה מראש

roibareket

New member
מה זאת אומרת קולאז'?.. איך אתה רוצה

בדיוק שהתמונות יוצגו... תהיה יותר מפורט.. אם תענה לי עוד היום לפני שאני חוזר לצבא, אולי אני אספיק לעזור לך..

חשבתי על שילוב של התמונות

או חלקים מהתמונות במן סדרה של 2 על 3 פריימים או של 3 על 3 פריימים... אבל אני לא בקיא במלאכת ה"הדבקה" של התמונות זו לזו, כסדרה, ולא יודע איך יהיה מתאים לסדרן... תודה.

חמוד מאד. תודה.

למעשה הכוונה שלי היתה לשמור על מבנה התמונה (בתור מלבן, או מרובע אחר) ולהציגן זו לצד זו (במבנה טבלאי של 2 על 3 או של 3 על שלוש). איך עושים את זה. מה העקרונות שכדאי לעבוד לפיהן כדי לסדר את התמונות במבנה?

נחמד מאד. תודה.

עדיין זה לא מה שהתכוונתי. אני מתכוון למשהו שאמור להיות קל יותק מבחינה טכנית: סידור התמונות זו לצד זו (בשתיים או בשלוש שורות)

iiyama1413

New member
תשובה

אתה יכול ליצור בקלות מאוד את מה שאתה מבקש בעזרת תוכנת "Picasa" החינמית של "Google".

tstorm

New member
here is a idea

u could do something like this i know it isnt a clean work (did have time) but its a cool idea i think to do

izackv

New member
עדיין לא מכיר GIMP מספיק טוב...

אבל למיטב זכרוני יש שם אפשרות לעבודה בשכבות... סביר להניח שאפשר להגדיר תמונה גדולה... לבחור אחת מהתמונות הקטנות, לעשות לה COPY ואז להדביק אותה בתמונה הגדולה בתור שיכבה. את השכבה בטח אפשר למקם היכן שרוצים. וככה להוסיף שכבה אחרי שכבה במיקומים הנכונים. יכול להיות שאפשר לדאוג למרחק שווה בין השכבות בעזרת הדבקה ל GRID או משהו כזה. ניסיתי את GIMP ממש מזמן. עכשיו אחרי שיצאה גרסה 2, אני חושב להתקין אותה שוב למשחק קצת יותר רציני. יכול להיות שאני מעביר את המערכת שלי ללינוקס בקרוב ואז פוטושופ קצת פחות מתאימה (כן, כנראה שנבדוק אם קרוס-אופיס מסוגלת להריץ PS בצורה סבירה על גבי לינוקס. אם לא, אז יש VMWARE והנגן החינמי שלהם שמאפשר להריץ מכונת חלונות על מכונת לינוקס) אז אם אתה יכול, תספר קצת חוויות על העבודה עם GIMP ביחס לפוטושופ. ואולי גם כמה מילים על מה בדיוק אתה עושה איתה ואיך התפעול שלה

למעלה