עזרה בעיצוב תאורה

yboob

New member
עזרה בעיצוב תאורה

שלום, אני מחפשת דרך להאיר אלמנט כניסה ללובי הכוונה להאיר אותו "מבפנים" ושתווצר תחושה כאילו הוא מאיר את הסביבה חיפוי הקיר מאחורי האלמנט הוא אבן חברון. מסגרת האלמנט עשויה עץ. חשבתי על 2 ספוטים מלמטה שיאירו בהצטלבות . האם זה נכון? הרבה תודה למי שישיב.

מאגר

New member
תאורת הצפה למיצג כניסה

אני הייתי מאיר את המיצג הזה בתאורה מקורה העליונה בנורות PL שיאירו את האבן זמאחורי המיצג וכך יוצג המיצג בהבלטה. במקרה הצורץ ניתן להוסיף שני מפזרי אור או מחזרי אור פרבוליים א סימטרים בחלק התחתון של המיצג. אם רוצים הסבר נוסף ניתן לפנות אלי מעל פורום זה או במייל המיצורף או לטלפון 050-271788

doram44

New member
פרטים מידותובגדרות

כמה מרחק יש בין ה"קיר " ל"אלמנט" מה הפונקציה והתחושה הרצויה... מקור חשמל, תקציב... מה עוד מאיר שם? צבע? בקיצור מלא פרטים חסרים.

yboob

New member
פרטים נוספים.

האלמנט נמצא אל מול הכניסה לבניין. הלובי:אורך 620 ס"מ הרוחב 375 ס"מ "הדרך" לאלמנט: מצד אחד 2 מראות גדולות ואז מתחיל חדר המדרגות _מקביל לאלמנט. מצד שני 2 ויטרינות גדולות 160סמ כ"א וקיר 200 ס"מ.יש גם 2 עמודים בין הויטרינות ובין המראות עליהם ישבו גופי תאורה צמודי קיר. ריצוף: פורצלן בהיר חיפוי קירות : אבן חברון התחושה הרצויה: חמימות ודרמטיות. בשאיפה לתחושה שבה האלמנט מאיר את האזור סביבו אך גם מואר בעצמו. והמון תודה לכם!

למעלה