עזרה בעישון מקטרת (אני יודע שזה פורום סיגרים)

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

dlml

New member
עזרה בעישון מקטרת (אני יודע שזה פורום סיגרים)

שלום לכולם, אני יודע שזה פורום סיגרים, אבל לא מצאתי פורום או אתר אחר ברשת שקשור למקטרות, אז אני מניח ומקווה שחלכם מבינים גם במקטרות. לאחרונה התחלתי לעשן מקטרת, אבל אני לא יודע איך בדיוק להשתמש, כמה למלא, איך לדחוס, איך להדליק בדיוק, והביעה שהכי מטרידה אותי, איך לנקות את המקום שבוא שמים את הטבק, יש לי מנקה מקטרת שאני מעביר בגוף, אבל עדיין יש למקטרת ריח נורא חריף וחזק. תודה לעוזרים..

שור3

New member
מקטרות

לבחור טבק מתאים, למתחילים , CALN, או דומה. טבק דחוס וחזק מתאים למנוסים יותר. למלא כשלשות רבעים, לאחר הדחיסה, דחיסה עדינה, כי דחוס מדי לא מושך טוב ולא בוער כראוי. טבק לח במידה - יבש חמוץ חריף ולא נעים. לאחר ההדלקה לדחוס בעדינות לקבלת משטח אחיד. למצוץ לא בעצבנות - מקטרת זה לאנשים שלווים...... אתה צריך לפחות שתי מקטרות מעץ טוב (ברייר) מעשן אחת ומניח לשניה להתייבש. נקוי המקטרת נעשה רק שהיא בונה שכבת שריפה כבדה, אין לנקות בהתחלה כי השכבה משביחה את העשון ולא פוגעת בו. צריך סבלנות למקטרת חדשה עד שהיא נשרפת כראוי. מקווה שנעזרת.

dlml

New member
עוד שאלה.

תודה, ועוד שאלה, מז"ת למצוץ? לא לשאוף את זה כאילו כמו נרגילה? וגם הטבק חייב לבעור, או שמספיק שזה די דולק.. וקניתי טבק של de vinci זה נחשב טוב?

שור3

New member
זו לא נרגילה

לא לקחת לריאות צריך להבהב אדמדם ככל האפשר על שטח פנים גדול יותר לא מכיר את מה שקנית אם חתוך דק זה טוב

למעלה