עזרה בענייני רקעים..... דחוף דחוף ד

YONI567

New member
עזרה בענייני רקעים..... דחוף דחוף ד

יואו עם יש דבר שהכי מתסכל אותי בעולם זה לעשות רקע....... אז לעזאזל מישהו יכול לעשור לי, אני לא צריך שיציירו לי אלא תדריכו משהו???????? איך בכלל ניגשים לזה????? כאילו יש לי כמה ציורים ממש פצצה שהולכים להתחבר לקומיקס בקרוב אבל אין להם רקעים, הדבר היחיד שאני יודע לעשות זה חומה, ולא לא חומה של סנובים!!!!!!!!!! עזרה, בבבבבבבבבקשה???????????????????

ווואאאייי כמה שירשורים!!!

את לא רוצה להציף נכון?!? אפילו אני לא פתחתי ככה שירשורים

YONI567

New member
מצטער, זה פשוט כי עד לפני ארבע ימים

לא הצלחתי לשלוח הודעות, תחשבי על זה, חודש שלם רציתי להגיב ולשאול ולא הצלחתי אז הכל נאגר ומצטער, כנראה קצת נסחפתי..........

moshikgulst

New member
עזרה...

תנסה לקחת גליונות של ירחונים כמו נאשיונל ג´יוגראפיק או מסע אחר ופשוט להעתיק תמונות נוף ועל ידי כך בעצם לאמן את עצמך לצייר נוף. אם הזכרת חומות למשל כך תמונות של החומה הסינית או חומת דוד, או כל מבצר אחר ותעשה המון סקיצות על הנושא, לפני שאתה ניגש לדף הקומיקס. תמונות בלי סוף כמעט בכל נושא אפשר למצוא כמובן באינטרנט דרך כל מנוע חיפוש, אז יש לך גם את האספקט הזה... בעקרון רקע מפורט, בנוי טוב אבל לא סוגר ומאפיל על הנושא העיקרי בקומיקס תורם בצורה שלא תיאמן לקומיקס המוגמר, אז אני מציע לך להתאמן הרבה גם על הרקע ולא רק על אנטומיה או פנים... הנה קישור לאיזה אתר שבו אתה יכול למצוא כל מיני תמונות על כל מיני נושאים. מקווה שיעזור... http://www.visual.co.il/index_il2.asp?scRes=800x600 עניתי לך על השאלות, או שיש עוד משהו?

YONI567

New member
מרחקים...?

נתקלתי בשתי בעיות של מרחק בעבר, אז ככה, ציירתי דמות ממש גדולה על חצי עמוד ואז "מאחורה" בהרבה יותר קטן בנאדם מעולף, אחי חשב שהוא עף באוויר... איך אפשר לסדר את זה שיבינו שהדמויות נמצאות באותו מקום רק שאחת יותר קרובה ל"מתבונן" ואילוא השנייה נמצאת מאחוריה.... בעיה שניה היא שציירתי שתי רחובות מקבילים, יותר נכון מעיין כניסה לסימטה כשיש את הרחוב הקרוב יותר ל"מסך" ומאחוריו הפתח לרחוב הראש, ואז ניסית לשים פנס מאחורה וזה לא יצא טוב בכלל..... חוץ מזה תודה רבה, אני יעבוד על זה......

moshikgulst

New member
עזרה2...

אז ככה: כל הנושא של פרספקטיבה (יחסי מרחק) הוא נושא ממש מורכב ואני לא חושב שאוכל להסביר לך אותו בפורום הזה... ישנם הרבה עקרונות שרובם למען האמת מתמטיים וקשורים להגיון שבו מה שרחוק נהיה קטן בפרופורציה קבועה. אני מציע לך בקטע הזה לקחת ספר ללימוד אמנות ופשוט לקרוא ולנסות להבין מה קורה עם כל העניין הזה.

למעלה