עזרה בעשיית בובות לבני 4

צופה123

New member
עזרה בעשיית בובות לבני 4

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני מנסה להכין מתנה לילדי הגן של בתי בת ה4 ולהכין להם מעיין בובות שמודבקות על מקל ארטיק אותן יוכלו לצבוע ולהציג איתן. אשמח אם הבובות יהיו קשורות לסיפור כלשהו אותו אוכל להציג ביום ההולדת שלה בגן ולאחר מכן לחלק לכל ילד שקית עם הבובות המודפסות (ללא צבע) כדי שישחק בבית. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון ומקווה שתוכלו לעזור לי בלמצוא קונטורים של בובות כאלו אותן ניתן להדפיס. תודה.

עזרה בדרך...שלום לך את יכולה לחפש ברשת

באנגלית כמובן: PUPPETS ON STICK ולעבור לתמונות וכך תראי מגוון גדול של רעיון. אני שולחת לך קישור (מקווה שיעבוד) http://www.drjean.org/html/monthly_act/act_2009/02_Feb/pg05.html לסיפור של זהבה ושלושת הדובים, אפשר לשנות לאיזה סיפור שבא לך. את יכולה גם לחפש סתם תמונות ומהן ליצור דמויות לכל סיפור שתבחרי. מקווה שעזרתי. תמיד פה לשירותך. המון מזל טוב. חגית

שלום לך. את כבר יודעת לאיזה סיפור?

מה שאת מחפשת זה שרטוטים של בובות CUT OUT, הנה דוגמא (יש בתחתית העמוד גם קישור לאיור של חלקי הבובה) כאן תמצאי בובות מאד פשוטות של פירות/ירקות אפשרות נוספת בהצלחה

צופה את הבובות ניתן לעשות כפול

ובאמצע המקל כי יראו אותם משני הצדדים. אפר לצבוע כל צד כדמות אחרת או אותה דמות, יהיה להם קל יותר להפעיל..מנסיון.בהצלחה

למעלה