עזרה בפאלם lifedrive

or8789

New member
עזרה בפאלם lifedrive

רכשתי לא מזמן את הפאלם Lifedrive ואיני מצליח לעבוד עם תוכנת הword שבו העברית יוצאת ג'יבריש האם משהו נתקל בבעיה ויכול לעזור תודה מראש

אני עובד עם TX+D2G בגירסה 7

שקיבלתי עם רכישת המכשיר. אני מניח שהעיקרון של עריכת מסמכי אופיס (וורד ואקסל) על ה - TX דומה ללייפדרייב - בתנאים הבאים: 1. קרא היטב את הסקירה - מדריך לשימוש בתוכנת Documents To Go בעברית. הסקירה נמצאת ב - http://www.pdace.com/kb/kb.php?kb=116 - כאשר כל הקרדיט מגיע לצוות פאלם של חברת הראל! 2. עריכת מסמכי האופיס על ה -TX והלייפדרייב נעשית באמצעות המיקלדת המובנית של D2G. פרטים כיצד משתמשים במיקלדת זאת ראה בסקירה לעיל. העריכה חלקית - ניתן להכניס טקסטים בתוך מסמך ללא בעיות, אולם צביעת טקסט כדי להוסיף לו עצובים (BOLD, UNDERLINE וכו') בעייתית וגורמת לנסיעת הטקסט. לסיכום - אני מרוצה מהשימוש באופיס באמצעות DTG לקריאה ועריכת מסמכים כולל פאוורפוינט. הערה - כדי לשמור מסמכים שנעלת בסיסמה תצטרך לרכוש את גירסת הפרימיום. כל השאר עובד יפה מאד כולל טבלאות ועיצובים שונים הנעשים על המחשב השולחני ועוברים בצורה מעולה ל - TX.

ariel133

New member
מנשה- עשית דיל פרסומת עם הראל??

כי בכל תגובה שלך אתה מזכיר אותם בכזאת חנופה שנראה לי שיש לך איתם איזה עיסקת בארטר.....

אריאל, שב וחבר מדריך טוב לתוכנה

כלשהי והעלה אותו כמדריך חינמי לרשת - ואני מבטיח לך שאחזור ואזכיר אותך בכזאת חנופה עד שייראה לכל חברי הפורום שיש לי איתך איזה עסקת בארטר. אגב בארטר - מפיך לאוזני יניב - עדיין לא זכיתי בשום מתנה חינם מהראל. עבור ה - TX - שילמתי במזומן את מלוא המחיר (ואין לי טענות משום שאני מאד מאד מרוצה ממנו).

למעלה