עזרה בפוטושופ, בבקשה

עינבי XD

New member
עזרה בפוטושופ, בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי
אני חובבנית פוטושופ כבר שנתיים, ואני מעצבנת תמונות בעיקר עם מסגרות, מברשות, קישוטים וכל השטויות האלה. אני רוצה ללמוד לרטש, ואני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל
אני רוצה ללמוד קודם כל את הטכניקה של החלקת העור, העלמת קמטים, פצעים וכאלה. מישהו יכול לעזור לי? לתת לי הסבר, כיוון, משהו , בבקשה ? אמרו לי פעם שזה משהו עם הסימן של הפלסטר, אבל כשניסיתי להעתיק ולהדביק בחלק אחר על הפנים, אם העתקתי את הלחי זה הדביק לי את העין
, אשמח לעזרה . וגם, שינוי צבע העיניים, הדגשת השפתיים וכל אלה של שינוי צבע - אשמח להסבר. תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור, אשמח לכל עזרה שהיא.

ענבאך

New member
בקצרה על סימן הפלסטר.

לא צריך להעתיק ולהדביק, פשוט ללחוץ על החלק בעור שאת רוצה לתקן נקודתית, והופ, קסם. חוץ מזה כדאי לוודא שהגודל של ה"מברשת" יהיה בהתאם לפצעונים שאת מתקנת, לא גדול ולא קטן מדי, כי אחרת זה יעשה בלגן. חוץ מזה, אני מניחה ששמו לך מדריכים...

עינבי XD

New member
הריטוש הראשון שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בהודעה זו מצורפת התמונה המקורית, ובהודעה הבאה התמונה שריטשתי. יצא עלוב ביותר חחח אני מודעת לזה, אבל בהתחשב בעובדה שזה הריטוש הראשון שלי זה סביר לא ?
אשמח להערות והארות .
ענ

עינבי XD

New member
התמונה המרוטשת ../images/Emo23.gif

אל תתיחסו בבקשה לשיער שיצאו בו מן כתמי אור לבנים כאלה, התלהבתי יותר מדי מההבהרה חח . ובלחי בצד שמאל זה לא נראה טבעי ויש חלקים שחורים מוזרים כאלה, בקיצור אני צריכה לשפר המווון חחח . אני צריכה עזרה, תגידו לי בדיוק מה עשיתי לא בסדר כדי שאוכל לתקן תודה ושבת שלום

Nienna17

New member
rookie's mistakes

לא משתמשים בפלסטר בשביל להחליק את כל העור. משתמשים בו בשביל להסיר פצעונים. זה הכל :). את השתמשת בו על כל העור, פה נמצאת הטעות שלך.

למעלה